Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 24. 9. 2018 (samovžig, delovna nesreča, fizični obračun,…)


Dogodki, ki so jih v obdobju med 17. 9. in 23. 9. 2018 obravnavali policisti PP Šmarje pri Jelšah.

PONEDELJEK, 17. 9. 2018

Delovna nesreča

Ob 20.15 uri so bili obveščeni o delovni nesreči, ki se je zgodila v enem izmed podjetij na območju Šmarja pri Jelšah. V delovni nesreči je bila ena delavka pri delu z viličarjem telesno poškodovana in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v SB Celje. V zvezi z dogodkom bodo policisti po zbranih obvestilih na Okrožno državno tožilstvo Celje posredovali poročilo.

SREDA, 19.09.2018

Zaseženo vozilo

Patrulja PP Šmarje pri Jelšah je ob 09.45 uri v naselju Šmarje pri Jelšah ustavila in kontrolirala voznika osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo vozilo zaseženo. Zoper voznika je bil na Okrožno sodišče Celje podan obdolžilni predlog zaradi kršitev določil Zakona o voznikih.

PETEK 21.9.2018

Samovžig

V dopoldanskem času so bili obveščeni, da je prišlo v kraju Pilštanj do požara na gospodarskem poslopju. Z zbiranjem obvestil in ogledom je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara zaradi samovžiga krme. V zvezi z dogodkom bodo policisti obveščali Okrožno državno tožilstvo v Celju.

NEDELJA 23.9.2018

Prometna nesreča

Ob 16.35 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Šmarje pri Jelšah. Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avta zapeljal iz vozišča in trčil v prometni znak in reklamni znak trgovine Spar.

Kršitev javnega reda in miru

V večernem času so se na policijski postaji zglasile tri osebe, ki so prijavile kršitev javnega reda in miru, do katere je prišlo v kraju Brecljevo. Povod za spor bi naj bila po njihovih izjavah glasba, katero je ena oseba predvajala v svojem vozilu. Pri tem bi v okviru pogovora o glasbi, oseba, ki je predvajala glasbo žalila drugo osebo, katera pa bi naj nato le tega udarila. Zoper oba kršitelja bo izdana odločba o prekršku s strani prekrškovnega organa PP Šmarje pri Jelšah.

Padla s kolesom z motorjem

Na podlagi naknadne prijave prometne nesreče, so na lokalni cesti v kraju Pristava pri Mestinju opravili ogled kraja prometne nesreče v kateri je bila udeležena mladoletna voznica kolesa z motorjem. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo voznice kolesa z motorjem. V prometni nesreči je bila voznica telesno poškodovana, zoper njo pa bo podan obdolžilni predlog na Okrožno sodišče Celje.