Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Več nesreč v Rogaški Slatini in okolici (foto, video)


Ob 11.57 se je na regionalni cesti Tekačevo-Rogaška Slatina v naselju Tekačevo, osebno vozilo obrnilo na streho. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so protinaletno in požarno zavarovali kraj, odklopili akumulator, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine, vozilo postavili nazaj na kolesa, zaradi varnost odstranili poškodovano varovalno ograjo med cestiščem in kolesarsko stezo in pomagali vlečni službi pri nalaganju vozila.

nesreca_junij_2018_2Ob 13.48 je na Celjski cesti v Rogaški Slatini, prišlo do naleta dveh osebnih vozil, pri čemer se je ena oseba telesno poškodovala. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so poškodovanega oskrbeli na kraju in jo prepeljali v Spšlošno bolnico Celje v nadaljnjo oskrbo. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj nezgode, odklopili akumulatorje na vozilih, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne takočine, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa.

Ob 14:11 je dežurna ekipa reševalcev HNMP Maribor s helikopterjem LPE poleteli v Velike Rodne, občina Rogaška Slatina, kjer so prevzeli v delovni nesreči poškodovano osebo od NMP Šmarje pri Jelšah in jo odpeljali v UKC Maribor. Gasilci PGD Rogaška Slatina so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč reševalcem NMP Šmarje pri Jelšah pri prenosu osebe do helikopterja.

*foto: PGD Steklarna Rogaška, video: PGD Rogaška Slatina