Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: ponedeljek, 4. 6. 2018 (beg pred policistoma, padec v globino, ugriz)


PON., 28. 5. 2018

Ob 19.25 uri je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena o kršitvi javnega reda in miru v kraju Kozje. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je prišlo do besednega spora med partnerjema glede kvalitete skuhane hrane in krivde za zmočeno krmo. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bila kršitelju izrečena globa.

TOREK, 29. 5. 2018

Patrulja PP Šmarje pri Jelšah je ob 15.00 uri v kraju Grobelno ustavljala voznika osebnega avtomobila Renault Clio, ki pa na znake policista ni ustavil. V nadaljevanju je voznik prehiteval v klancu in v nepregledni ovinek na nadvozu v Grobelnem, nato pa je vozilo pustil pri stanovanjski hiši v Grobelnem in peš zapustil kraj. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar je bilo vozilo zaseženo, vozniku pa je bila kršitev predstavljena ob izsleditvi. Zoper voznika je bil podan obdolžilni predlog na OS Celje.

ČETRTEK 31.5.2018

V zvezi  prijave o poškodbi pri padcu iz gospodarskega poslopja v okolici Podčetrtka je bilo ugotovljeno, da je oškodovanec 24. 5. 2018 pri izvajanju opravil na gospodarskem poslopju padel 3,8 metra v globino. Pri padcu je dobil hude telesne poškodbe, zaradi česar je bil odpeljan na zdravljenje SB Celje.

PETEK, 1. 6. 2018

Na policijski postaji sta se zglasili občanki doma iz Virštanja, ki sta naznanili, da ju je prejšnji dan zmerjala in žalila soseda. V zvezi s prijavo je bila sprejeta izjava prijaviteljic, na podlagi zbranih obvestil pa zoper kršiteljico sledi  hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.

SOBOTA, 2. 6. 2018

Ob 19.15 uri je imela patrulja v kraju Šentvid pri Grobelnem v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je elektronski alkotest pokazal 0,65 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeto vozniško dovoljenje, zoper njega pa je bil podan obdolžilni predlog na OS Celje.

NEDELJA, 3. 6. 2018

Ob 13.50 uri je PP Šmarje pri Jelšah sprejela prijavo, da je 25. 5. 2018 okoli 14.30 ure, na dvorišču, v naselju Kozje do prijaviteljice prišel večji pes, po vsej verjetnosti nemški ovčar, ki je bil spuščen in brez nadzora ter jo je ugriznil. Prijaviteljica je po ugrizu iskala zdravniško pomoč, pri pregledu pa je bilo ugotovljeno, da ima lahke telesne poškodbe. Z zbiranjem je bil ugotovljen lastnik psa, zoper katerega sledi hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku.