Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 26. 6. 2018 (dvakrat kradli baker)


Kostrivnica, 20. 6. 2018

Policisti so bili obveščeni o kaznivem dejanju. Neznani storilec ali storilci so odtujili nadstrešek z nosilci in bakreno kritino na cerkvi v Kostrivnici. Na kraj so odšli policisti, ki so opravili ogled in začeli z zbiranjem prvih obvestil. Po zbranih obvestilih bodo policisti zoper storilca podali kazensko ovadbo na pristojno ODT.

Sv. Florijan, 20. 6. 2018

Obveščeni smo bili o kršitvi javnega reda in miru v Svetem Florjanu. Policisti so po zbranih obvestilih kršitelju izdali plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 21. 6. 2018

Omenjenega dne se je v Rogaški Slatini pripetila prometna nesreča, katere posledica je materialna škoda. Na kraj so odšli policisti in z ogledom in zbiranjem obvestil ugotovili, da je do prometne nezgode prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. Povzročitelju prometne nesreče je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 21. 6. 2018

Neznani storilci so storili tatvino bakra v Rogaški Slatini. Policisti so opravili ogled kraja kaznivega dejanja tatvine bakra na gradbišču Kulturnega centra v Rogaški Slatini. Ko bodo zbrana vsa obvestila, bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

Rogaška Slatina, 21. 6. 2018

Policisti so bili obveščeni o tatvini štirih koles iz kolesarnice hotela Sava. Opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja ter zbrana obvestila.