Počitnice brez meja v Šmarju pri Jelšah

20. 6. 2018 20:43

otroci-igraV Šmarju pri Jelšah se letos za otroke obetajo izjemno razgibane in razburljive počitnice. Zavod TŠM namreč med poletnimi počitnicami organizira aktivne počitnice za otroke, ki bodo potekale od 16. 7. do 20. 7. 2018 .

K projektu pristopajo po uspešno  izpeljanem projektu zimskih počitnic v februarju 2018, ko je bila sploh prvič izvedena tovrstna počitniška aktivnost v občini Šmarje pri Jelšah.

»Počitnice brez meja« bodo potekale vsak dan od 8.00 do 15.30 ure. Namen počitnic je ponuditi aktivnosti osnovnošolskim otrokom, katerih starši so v službi in svojih otrok ne želijo prepuščati samim sebi v brezdelju, ampak jim ponuditi aktivnosti, zabavo in druženje z ostalimi otroci. Otroci se bodo vsak dan po končanih aktivnostih vrnili domov k staršem.

Poleg športnih iger in tekmovanj bo na »Počitnicah brez meja« izvedenih kar nekaj različnih delavnic in zabavnih izletov, pripravljajo pa še nekaj presenečenj za otroke. Animatorji bodo otrokom med drugim pokazali, da je spoznavanje narave in občine Šmarje pri Jelšah lahko zelo zabavno.

Ker v Zavodu TMŠ želijo ponuditi kakovostno preživete počitnice, bodo »Počitnice brez meja« organizirane za največ 30 šoloobveznih otrok od 4 do 9 razreda osnovne šole (kakšen lahko tudi izstopa).

Prijave zbirajo od 18. 6. 2018 dalje na elektronski naslov: tadej.jerman@tsm-smarje.si, do zapolnitve prostih mest (30 otrok). Upoštevali bodo samo prijave prejete po elektronski pošti. Dodatne informacije na telefonski številki 040 439 717.

pocitnice-brez-meja

*promocijska objava

Oznake: , , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
145 queries in 1,115 seconds.