Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabljeni na dalmatinski vikend s kulinaričnimi dobrotami in klapo Jadranski Maestral 25.5. – 27.5.2018

kaiser1

Konec tega meseca bodo v restavraciji Kaiser, v Rogaški Slatini,  za svoje obiskovalce pripravili dalmatinski vikend, saj bo zadišalo po dalmatinski kuhinji.

V ta namen so pripravili bogato ponudbo vrhunskih morskih jedi tako za dnevne obiskovalce kot tudi za vikend goste z nastanitvijo v Grand Hotelu Sava****Superior in v Hotelu Zagreb****.

Za popoln ambient pa bo z ritmi dalmatinske glasbe skozi celoten dalmatinski vikend skrbela klapa Jadranski Maestrali, ki prihaja iz Dalmacije in jo sestavlja 5 – vokalno instrumentalno profesionalnih glasbenikov.

Dalmatinski večer z vrhunsko hrano in glasbo

hobotnica-na-limonini-kremi-restavracija-kaiserDalmatinski vikend se bo v A´la carte restavraciji Kaiser, ki se uvršča med deset najboljših hotelskih restavracij v Sloveniji, odvijal od sobote 26. maja, ko bo ob 19. uri potekala svečana večerja z izbranimi morskimi jedmi, do nedelje 27. maja, ko bo med 12. in 15. uro na vrsti dalmatinsko kosilo.

V ta namen so v Restavraciji Kaiser pripravili bogato ponudbo vrhunskih morskih jedi. V ponudbi teh se bodo med drugim našli škampi, divje ribe, rižote, školjke, hobotnica,… Seveda pa boste lahko izbrali tudi katero izmed kulinaričnih dobrot iz ponudbe jedilnega lista (šparglji, tartufi, steaki, bifteki…).

Jedilni list Restavracije Kaiser najdete TUKAJ (klik)

Razvajanje v Wellnessu “po dalmatinsko”

klapa-wellnessPoleg odličnih morskih specialitet in prijetne glasbe v Restavraciji Kaiser, pa boste deležni še razvajanja v Grand hotelu Sava****Superior Rogaška Slatina, kjer pripravljajo Wellness vikend “po dalmatinsko”.

Tudi Wellness vikend “po dalmatinsko” bo vseskozi spremljala glasba klape Jadranski Maestrali.

Deležni boste torej brezskrbnega uživanja in razvajanja v izbranih okusih, žlahtni kapljici in wellessu.

Več informacij in povezave za rezervacije, tako za Dalmatinski večer v Restavraciji Kaiser, kot za Wellness “po dalmatinsko”, najdete TUKAJ (klik).

Celoten PROGRAM Dalmatinskega vikenda v Rogaški Slatini si lahko pogledate TUKAJ