Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti tekmovali kar na treh lokacijah


V soboto, 21. aprila, je bilo v Bohinju karate tekmovanje za pokal Katana. Na njem so sodelovali trije predstavniki Karate kluba Kozjansko in Obsotelje: Leon in Lara Sodin ter Benjamin Herman.

Vsi trije so tekmovali v športnih borbah. Lara je imela celo ognjeni krst pri nastopu v športnih borbah in ga tudi odlično prestala. Najprej je začel nastop Leon, ki je v kategoriji športne borbe dečki 8 in 9 let do 30 kg osvojil 3. mesto. Lara je v kategoriji športne borbe deklice 10 in 11 let osvojila prvo medaljo v športnih borbah – 3. mesto. Še zadnji nastopajoči je bil Benjamin Herman, ki je nastopal v kategoriji dečki nad 30 kg in osvojil 2.mesto.

V soboto je za reprezentanco tekmoval Žan Luka Lesnika, ki je odpotoval v Čačak v Srbiji in na 47. Zlatnem pojasu v kategoriji kadeti nad 70 kg vidnejšega rezultata ni dosegel, je pa vsekakor dobil dodatne izkušnje.

V nedeljo, 22. aprila, je bilo v Velenju zadnje, 4., kolo šolske karate lige v letu 2017/18. Na tej tekmi je sodelovalo osem tekmovalcev iz karate kluba Kozjansko in Obsotelje: Leon in Lara Sodin, Benjamin Herman, Tai Kunst, Tilen Prah, Ana in Lea Bele.

Na tej tekmi so dosegli kar 6 medalj od tega tri zlate. Zmagovalci omenjene tekme so bili: Lara Sodin, Benjamin Herman in Tai Kunst. Tretja mesta so zasedli: Ana in Lea Bele ter Leon Sodin. Vsi iz tekme v tekmo v svojih paradnih disciplinah kažejo lep napredek in željo po napredovanju. Z rednimi treningi bodo v prihajajočih tekmah nedvomno zopet posegali po takšnih lepih rezultatih. Za dobro vodenje in usmerjanje tekmovalcev na tekmovanju gre zahvala Dejanu Korezu.

MR