Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na velikonočni koncert klape Rišpet, Šufit in Gorana Karana v celjski Golovec


Privoščite si koncert z vrhunskimi dalmatinskimi napevi Klape RIŠPET, klape ŠUFIT & Gorana KARANA. ki bo v soboto, 07.04. ob 20:00 uri, v dvorani GOLOVEC CElje

VSTOPNICE lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventim SI (Pošta, Petrol, splet)!

Klapa Rišpet je ena najmlajših hrvaških klap, saj je bila ustanovljena šele leta 2011. Osnoval jo je splitski skladatelj Pero Kozomara, kateri je javnosti poznan po veliko uspešnicah, med drugim: “Ne more mi bit”, “Bura”, “Zora bila”, “Još ne mogu pristat volit”, “Dugo nije pala kiša”, “Nasukan”, “Samo me čvrsto stisni za ruku”, “Ki ša”, “Mala tica”, “Ne peri od mene ruke”… in mnoge druge.

V nekaj letih so s svojimi avtorskimi skladbami in z odličnimi priredbami starih, dalmatinskih uspešnic uspela pridobiti številne oboževalce. Tako soleta 2013 zmagali na Splitskem festivalu s pesmijo “Ćaća” prav tako pa je istega leta izšel njihov prvi album “Kad je pošla ća” – z naslednjimi hiti: “Sunce mi od tebe dolazi”, katero so odpeli z Mišem Kovaem; “Lumin”, “Ćaća”, “Prsti
zapleteni”, “Projdi mojon kalon”…

Na “You tube –u“ je pesem “Prsti zapleteni”, katero prepevajo skupaj z dalmatinsko pevko Jeleno Rozgo poslušana več kot 7.000.000 krat, “Mislin samo na te” 4.000.000 krat, “Kad je pošla ća” 2.600.000 krat in novi hit “Šta mi ljube oćeš kazati” 2.000.000 krat
Klapa Rišpet je v 6-ih letih delovanja posnela 2 uspešna cd-ja, 26 pesmi in 17 spotov. Na facebooku jim sledi več kot 53.000 prijateljev in oboževalcev.

Klapa Šufit je nastala leta 1992, ko je Tomislav Veršič zbral skupino talentiranih srednješolcev na podstrešju gimnazije, kjer so pričeli z klapskim petjem. Še istega leta so izvedli svoj prvi nastop v cerkvi. Sčasoma je klapa prerasla v pravo Dalmatinsko klapo, ki nastopa na številnih festivalih, redno pa je prisotna na Omiškem festivalu klap. Klapa Šufit je tri-kratni absolutni prvak festivala Dalmatinskih klap v Omišu in v naslednjih letih so postali prejemniki največje glasbene nagrade.

Vrhunec so dosegli s hitom NE DIRAJ MOJU LJUB AV, ki je za marsikoga največji klapski hit in za katerega ne dvomimo, da ga tudi vi ne bi poznali.Ima pa več kot 21.000.000 ogledov na You tube.

Njihove ostale uspešnice so: Jubin te, Dvi riči, Zavezan, Proplakat će srce, Tako siguran, Nisam za tebe, Oprosti dušo, pri naštevanju pa zagotovo ne moremo mimo pesmi Kapi Kiše, zmagovalke festivala VDP Kaštela 2017, in pesmi Uzelo te nebo suncu, zmagovalke Večerov dalmatinske šansone 2017.

Goran Karan, official page nam bo s spremljevalno skupino Banda Vagabundo na pričaral romantično vzdušje in nas s svojimi največjimi uspešnicami ter novimi skladbami popeljal v sončno Dalmacijo. Ob večnih uspešnicah Lipa si lipa, Ostani, Tu non llores mi querida, Vagabundo, Prozor kraj djardina … nam bo interpretiral tudi svoje novosti ter zimzelene dalmatinske in svetovne uspešnice.