Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Padec v globino pri Planini, pijan na mejnem prehodu, zasegli avto in tovornjak


images_slike3_ured10_splosno_znak 112Danes je ob 10.28 v Visočah, občina Šentjur, oseba padla v globino in pri tem utrpela hude telesne poškodbe.

Posredovali so reševalci NMP Celje, ki so osebo oskrbeli ter predali dežurni ekipi Helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor, ki jo je s policijskim helikopterjem prepeljala v nadaljnjo oskrbo v UKC Maribor. Gasilci PGD Planina so zavarovali kraj pristanka helikopterja.

Ob 17.23 je na Dolgi Gori v občini Šentjur zagorelo v gozdu. Požar so domačini pogasili pred prihodom gasilcev. Gasilci PGD Dolga Gora in Ponikva so požarišče preventivno zalili z vodo.

Na mejnem prehodu Bistrica ob Sotli so včeraj dopoldne pri vstopu v Slovenijo policisti kontrolirali 45-letnega hrvaškega voznika tovornega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal 0,64 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. V hitrem postopku mu je sodnica izrekla globo v višini 1.200 €, 18 kazenskih točk, poravnati pa je moral še stroške postopka.

Predvčerajšnjim so šmarski policisti zasegli osebno vozilo 47-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola.

Istega dne so policisti Policijske postaje Rogaška Slatina zasegli tovorno vozilo 36-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja.