Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 19. 2. 2018


13. 2. 2018 – KAZNIVO DEJANJE NEVARNE VOŽNJE

Policisti so bili obveščeni, da je na območju Kozjanskega prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika dveh vozil. Vzrok prometne nesreče je bila vožnja povzročitelja po levi strani vozišča, ki je vozilo v času nesreče vozil močno pod vplivom alkohola. Povzročitelj se bo moral zagovarjati pred sodiščem zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje.

17. 2. 2018 – MANJŠA PROMETNA NESREČA

Policisti so na območju Podčetrtka obravnavali manjšo prometno nesrečo, kjer se udeleženca nista mogla dogovoriti glede krivde. Na kraju samem je bilo ugotovljeno, da je do nezgode prišlo zaradi vožnje po levi strani vozišča enega izmed udeležencev, kateremu je bil izdan plačilni nalog.

VOZIL MOČNO POD VPLIVOM ALKOHOLA

Policisti so na območju Lemberga pri Šmarju v cestnem prometu ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,63 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Na kraju mu je bilo zaradi tega odvzeto njegovo vozniško dovoljenje, noč pa je mogel prespati v prostorih policijske postaje. Zaradi prekrška se bo moral zagovarjati pred sodnikom.

18. 2. 2018 – NASILJE V DRUŽINI

Policiste je tega dne krajanka z območja Kozjanskega obvestila, da je pred nekaj časa domov prišel njen vinjeni  mož, ki jo je pretepel in z njo grdo ponižujoče ravnal. V zvezi z naznanilom so na kraj takoj odšli policisti, ki so z vsemi zbranimi obvestili ugotovili, da gre v opisanem primeru za kaznivo dejanje Nasilje v družini, v katerem so bili udeleženi tudi njuni trije mladoletni otroci. Kršitelj je bil zaradi tega pridržan, izrečen pa mu je bil tudi ukrep prepovedi približevanja osebi.

mag. Roman GRABROVEC, komandir PP Šmarje pri Jelšah