Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 12. 2. 2018 (tatvina dokumentov, vlom, zaseg vozila,…)


Policijsko poročilo PP Šmarje pri Jelšah od 5. 2. 2018 do 11. 2. 2018

Ponedeljek, 5.2.2018

Tatvina dokumentov v tujini

Na policijski postaji se je zglasila občanka, katera je naznanila, da ji je neznani storilec 4.2.2018, v Italiji, na počivališču ob avtocesti iz torbice odtujil denarnico z dokumenti in 202 EUR.

Torek, 6.2.2018

Zaseženo vozilo

Patrulja PP Šmarje pri Jelšah je v kraju Nezbiše ustavila in kontrolirala voznika tovornega vozila s priklopnim vozilom. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik skupine vozil ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja tiste kategorije, v katero spada vozilo, ki ga je vozil, zaradi česar so bili izpolnjeni pogoji za zaseg vozila po ZPrCP. Zoper voznika je bil podan obdolžilni predlog na OS Celje.

Četrtek, 8.2.2018

Kršitev javnega reda in miru

Nekaj pred 19.00 uro so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah napoteni na kraj kršitve javnega reda in miru v okolico Podčetrtka. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je močno alkoholizirani občan kršil javni red in mir. Na kraju se kljub opozorilom policistov ni želel umiriti, zaradi česar mu je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve, ki je bilo izvedeno na tukajšnji policijski postaji.

Petek, 9.2.2018

Prometna nesreča

Navedenega dne so policisti v naselju Zibika obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo med voznico avtobusa in voznikom osebnega avtomobila. Vzrok za nastanek prometne nesreče je bil v izogibanju voznice avtobusa kupu snega, zaradi česar je zapeljala na levo stran vozišča in pri tem trčila v osebni avtomobil. V prometni nesreči je nastala samo materialna škoda.

Nedelja, 11.2.2018

Vlom

Neznani storilec je v času z dne 10.2.2018 na 11.2.2018 vlomil skozi vhodna vrata objekta nekdanjega gostišča v kraju Prelasko. V objektu je neznani storilec demontiral in nato odtujil več mešalnih pip. Prav tako je odtujil več kosov različne posode (skodelice, džezve…) in pa več metrov električnih vodnikov, katere je izpulil iz stene. Z dejanjem je lastnik objekta oškodovan za cca. 2000,00 evrov.

iskrena-spoved-polsi-vojnik