Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 25. 12. do 31. 12. 2017 (zaseženi zeleni delci rastline, pretep med zakoncema,…)


Dogodki, ki so se na območju PP Šmarje pri Jelšah zgodili med 25. 12. 2017 in 31. 12. 2017

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

26.12.2017 so policisti PP Šmarje ustavili in kontrolirali voznico osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da je voznica vozila v cestnem prometu pod vplivom alkohola, saj je alkotest pokazal 0.31 mg/l alkohola v izdihnem zraku, prav tako je bilo ugotovljeno, da je voznica začetnica. Na kraju ji je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, vožnjo pod vplivom alkohola bo morala pojasniti sodniku za prekrške.

TATVINA VOZILA

29.12.2017 je na PP Šmarje pri Jelšah občan naznanil, da mu je neznani storilec izpod domačega nadstreška odtujil osebni avtomobil, znamke Audi A6 in ga odpeljal neznao kam. Z dejanjem je oškodovan za okoli 6.000 EUR. Policija za storilcem še poizveduje in bo zoper njega ob izsleditvi podana kazenska ovadba.

SPOR MED ZAKONCEMA

29.12.2017 sta se pri domečem zimskem opravilu – cvretju masti pri kolinah, najprej besedno sprla in nato še fizično obračunala zakonca iz okolice Šmarja pri Jelšah. Policija je z obema opravila razgovor in ugotovila, da sta sokriva za spor. Obema je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

ZASEŽENI ZELENI DELCI RASTLINE

30.12.2017 je policijska patrulja PP Šmarje pri Jelšah, v Šentvidu pri Grobelnem, pri kontroli cestnega prometa ustavila voznika osebnega avtomobila. Voznik je pri kontroli imel pri sebi zelene delce neznane posušene rastline pakirane v PVC vrečkah. Policisti so delce zasegli in jih podo poslani na analizo. V primeru, da bo ugotovljeno, da gre za drogo, bo sledil hitri postopek pri prekrškovnem organu PP.

Roman GRABROVEC, mag. – komandir policijske postaje, višji policijski inšpektor II