Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Karateisti nadaljevanje sezone začeli na Hrvaškem


V Samoborju je bil zadnji kone tedna močan mednarodni turnir – 27. Grand Prix Croatia. Na njem se je zbralo 1566 karateistov iz 23 držav iz 214 klubov. Turnir ni bil zgolj številčen, temveč tudi kakovosten.

Barve karate kluba Kozjansko in Obsotelje je zastopala izkušenejša ekipa, med njimi tudi člani otroške reprezentance. Nastopili so: Vinko Juraja, Grega Zbil, Luka Bele, Jakob Žumer in Žan Luka Lesnika.

Naš najmlajši tekmovalec Vinko Juraja je nastopal v kategoriji kade dečki do 7 let. Zopet je pokazal odlično formo, predstavo in z zanesljivostjo osvojil 1. mesto. Hkrati sta nastopala tudi Grega Zbil v kategoriji dečki do 9 let ter Luka Bele v kategoriji do 11 let, oba pa sta po repasažu osvojila končno 3. mesto.

Nastopili so tudi borci. Zelo blizu medalji za 3. mesto je bil Jakob Žumer v kategoriji nad 46kg, ki je v repasažni borbi na žalost moral priznati premoč. Nastopila sta tudi luka Bele v kategoriji dečki do 11 let do 42kg in Žan Luka Lesnika v kategoriji mlajši kadeti +nad 57 kg, ki pa sta morala priznati poraz v uvodni borbi. Kljub trdemu delu in prizadevnosti so ostali brez odličij.

Miha Romih, glavni trener