Zavod TŠM Šmarje z novo spletno stranjo. Vabijo na predsilvestrovanje

29. 12. 2017 19:09

Od septembra v Šmarju deluje Zavod za turizem, šport in mladino pod vodstvom direktorice Melite Bevc. V minulih mesecih so dogajanje v Šmarju popestrili s kar nekaj prireditvami, tako v samostojni izvedbi kot v soorganizaciji s šmarskimi društvi in drugimi organizacijami.

Od zdaj naprej boste aktivnosti zavoda, obvestila o dogodkih, ki jih pripravljajo in druge pomembne informacije lahko spremljali na novi, interaktivni spletni strani www.tsm-smarje.si.

Spletna stran, ki jo je izdelalo šmarsko podjetje Drugi svet, spletne tehnologije (marketing@drugisvet.com), je prilagojena za brskanje s spletnimi telefoni in ob svežih novicah ponuja tudi nekaj vsebine o turističnih znamenitostih občine Šmarje pri Jelšah, športni aktivnosti v občini in dejavnosti mladih.

V soboto zvečer pripravljajo predsilvestrovanje

predsilvestrovanje-smarjeČe želite silvestrski večer preživeti bolj v intimnem vzdušju, je priložnost, da se zabave na odprtem udeležite že dan (bolje rečeno noč) poprej.

Zavod TŠM namreč v soboto, 30. 12. organizira veliko predsilvestrovanje. Pred kulturnim domom Šmarje pri Jelšah bodo nastopili bruhalci ognja, orientalske plesalke, najboljši lokalni gostinci bodo pripravili kuhno pod jelšami, ves večer pa vas bodo zabavali Mladi upi.

Vabljeni!

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 0,756 seconds.