Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 11.12. do 17. 12. 2017 (vlomi, razbijala inventar,…)


KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V LOKALU IN POŠKODOVANJE TUJE LASTNINE

Dne 11.12.2017 v večernem času je bilo na 113 sporočeno, da ena oseba v lokalu v Kristan vrhu krši javni red in mir in razbija inventar. Policija je intervenirala in ugotovila, da je kršiteljica prišla v lokal, kjer je poškodovala nekaj inventarja v notranjosti lokala, kakor tudi pred vhodom vanj. Zoper njo bo zaradi poškodovanja tuje stvari podana kazenska ovadba na OS Celje.

VLOM V HIŠO

Dne 13.12.2017 v večernem času je policija PP Šmarje pri Jelšah v Grličah obravnaval vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je vlomil v notranjost in prostore pregledal. Odtujenega ni bilo ničesar, kar je bila verjetno posledica vklopa alarma. Policija še za storilcem poizveduje in bo zoper njega ob izsleditvi podana kazenska ovadba na OS Celje.

VLOM V HIŠO

Dne 15.07.2017 popoldan je oškodovanec obvestil 113, da mu je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo v Podčetrtku. Pri ogledu policije je bilo ugotovljeno, da so neznanci v zadnjem tednu, ko je bil oškodovanec odsoten vlomili v notranjost skozi okno in pregledali prostore. Za storilci policija še poizveduje in bo zoper njih podana kazenska ovadba na OS Celje.

POVOZIL PSA

Dne 17.12.2017 je občan na 113 naznanil, da je v Bistrico ob Sotli povozil psa. Policijska patrulja je opravila ogled vozila, in razgovore z občani bližnjih hiš. Pobeglega psa niso izsledili, tako, da je zadevo zaključila s pisnim obvestilom na zavarovalnico.

ZAPELJAL S CESTE

Dne 17.12.2017 je patrulja PP Šmarje pri Jelšah obravnavala prometno nezgodo v Senovici na Halarjevem klancu. Voznik os. vozila je zaradi vožnje preblizu roba vozišča zapeljal s ceste in poškodoval prometno signalizacijo. Poškodovanih oseb ni bilo, vozniku pa je bil na kraju izdan plačilni nalog.

Roman GRABROVEC, mag. – komandir policijske postaje, višji policijski inšpektor II