Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na 33. Štajerski valček v Rogaško Slatino – nagradna igra za vstopnice!


Na Štajerskem valu pripravljajo tradicionalni VEČER S PRIJATELJI – 33. Štajerski valček, ki bo v petek, 24. novembra v Rogaški Slatini.

Tudi letos so udeležbo na Štajerskem valčku potrdili številni slovenski glasbeniki, zagotovo pa bomo radijci poskrbeli še za kakšno presenečenje.

Letos bodo z vami: MODRIJANI, KVATROPIRCI, OGNJENI MUZIKANTI & TJAŠA HROVAT, MAJA ODERLAP, VOKALNA SKUPINA MELOS, SKUPINA ZAKA PA NE, ME TRI DO POLNOČI, ANSAMBEL SMEH, ANSAMBEL GLAS, SKUPINA EROS, DONAČKA, HARMONIKARSKI ORKESTER SIMONA PLEMENITAŠA, FOLKLORNA SKUPINA MINERALI IN PIHALNI ORKESTER STEKLARNE ROGAŠKA.

Z glasbeniki bodo zapeli tudi otroci II. OŠ Rogaška Slatina, skozi večer pa vas bodo popeljali voditelji in voditeljice Štajerskega vala.

Zvezdniška glasbena zasedba zagotavlja večer, poln odlične glasbe in zabave.

Lanski VEČER S PRIJATELJI je bil RAZPRODAN, zato predlagamo, da si vstopnice zagotovite v predprodaji – v katerem od supermarketov Jager ali na spletni strani Štajerskega vala.

Lani smo se imeli lepo, prepričani smo, da bo tudi letos tako. Pridite, luštno bo!

S KOZJANSKO.INFO NA ŠTAJERSKI VALČEK BREZPLAČNO – NAGRADNA IGRA!

Na Kozjansko.info podarjamo 2× po 2 vstopnici za Štajerski valček.

Sodelujete tako, da se najkasneje do nedelje, 12. 11. 2017 registrirate na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si, obstoječi člani pa povabite nove člane.

Vse podrobnosti najdete tukaj (klik!)