Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Športne igre društev: Polje do druge zmage


S sedmo panogo so se Športne igre društev prevesile v drugo polovico. Tokrat je bil na sporedu namizni tenis, organizator panoge pa je bilo Športno društvo Polje ob Sotli.

Zaradi boljših prostorskih možnosti je tekmovanje potekalo v Večnamenskem centru Kozje, udeležilo pa se ga je vseh šest sodelujočih ekip. Ekipe so se pomerile vsaka z vsako, posamezno tekmo pa sta sestavljali dve posamični tekmi in tekma dvojic.

Največ uspeha je imela ekipa organizatorjev, Športnega društva Polje, ki je premagala vseh pet nasprotnikov, štiri z rezultatom 3:0 in eno z rezultatom 2.1. Edino točko jim je odščipnila ekipa ŠD Kozje, ki je prav tako zanesljivo premagala vse ostale nasprotnike in osvojila končno drugo mesto.

Bolj izenačen je bil boj za tretje mesto med ekipami ŠD Lesično, ŠD Buče in ŠD Podsreda. Po treh tesnih zmagah je tretje mesto osvojila ekipa iz Lesičnega, Bučenarji so bili četrti in Podsrečani peti. Brez zmage je tokrat ostala ekipa ŠD Zagorje.

Po sedmih panogah še naprej ostaja v vodstvu ekipa Športnega društva Lesično, sta se jim pa nekoliko približali ekipi ŠD Buče in ŠD Polje, medtem ko ostale ekipe zaostajajo že preveč, da bi se lahko vmešale v boj za končno zmago. (R.G.)