Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Ines Erbus in Grupa Vigor v Podčetrtku (foto, video)


Do zadnjega kotička napolnjena Večnamenska dvorana Podčetrtek je včeraj gostila koncert Ines Erbus in Grupe Vigor, za zabavo pa je skrbel tudi DJ Vuki. Nastopajoči so skupaj z obiskovalci pričarali “energično žurerski” večer.

erbus_44

ki_1Trenutno ena najpopularnejših glasbenih zasedb iz sosednje Hrvaške, Grupa Vigor je to soboto nastopila v Podčetrtku. Skupina, ki v zadnjem obdobju polni koncertne dvorane po vsej Sloveniji in tudi drugod, je napolnila tudi dvorano v Podčetrtku, kjer je oder poleg njih zavzela še Ines Erbus, 24 letna slovenska pevka, ki se je z glasbo začela ukvarjati z osmimi leti.

Med drugim je skozi svojo glasbeno pot nastopila v skupini Foxy Teens, svoj glas je posodila dvema glavnima junakinjama iz risanke Winx klub Flori in Techni, z očetom Dušanom Erbusom je nastopala v zasedbi DolceVita, leta 2013 pa se je podala na solistično pot in izdala singel »Dim od cigareta«, sledila sta »Moje oči plave« in »Malo se popilo« (vsi trije v hrvaščini). Tudi tokrat je dvorano v Podčetrtku in vse obiskovalce razvnela z največjimi slovensko hrvaškimi hiti. Poleg že omenjenih Grupe Vigor in Ines Erbus pa je za zabavo skrbel še Dj Viki.

Utrinke zabave si lahko ogledate v videu, ali je tudi vas ujel naš fotografski objektiv pa prebrskajte po fotogaleriji.

Oglejte si še fotogalerijo:

K. C.

celjanka-polsi-klik