Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: torek, 31. 10. 2017 (tatvine, vožnja pod vplivom alkohola,…)


Dogodki, ki so jih v prejšnjem tednu obravnavali policisti PP Rogaška Slatina:

26.10.2017, Boč

Policisti so bili obveščeni o delovni nesreči pri podiranju drevesa v gozdu, kjer se je pri padanju drevesa odlomila veja, padla po glavi delavca in ga lahko telesno poškodovala.

26.10.2017, Brezovec pri Rogatcu

Policisti so pri kontroli prometa ustavili voznika osebnega avtomobila, kateremu je preizkus z alkotestom pokal rezultat 1.07 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, glede odvzema vozniškega dovoljenja in kazni bo odločalo sodišče.

28.10.2017, Rogaška Slatina

Na policijo se je zglasila občanka, ki je prijavila tatvino denarja. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec izkoristil zaposlenost trgovke, vstopil v skladišče trgovine, ter iz torbice vzel denarnico iz katere je ukradel gotovino, denarnico pa pustil v bližnjih sanitarijah.

28.10.2017, Donačka gora

Policisti so bili bveščeni o vlomu v brunarico ob športnem objektu v Donački gori. Neznanec je odtujil večje število steklenic piva.

29.10. 2017, Rogatec

Policisti so bili obveščeni o tatvini moškega gorskega kolesa v Rogatcu. Kolo je bilo najdeno naslednji dan v Dobovcu in vrnjeno lastniku.

30.10.2017, Tuncovec

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči v Tuncovcu, kjer je voznik z vozilom trčil v prometno signalizacijo in s kraja odpeljal. Voznika so policisti izsledili, v postopku je bil preizkušen z alkotestom kateri je pokal rezultat 1.05 mg/l alkohola v izdihanem. Policisti so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in zoper njega podali obdolžilni predlog na OS Celje.

Preberite tudi policijsko poročilo PP Šmarje pri Jelšah

ditka-feri-polsi-klik