Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: torek, 24. 10. 2017 (eksplozija jeklenke, tatvina denarnice in dvig gotovine,…)


Dogodki, ki so jih v prejšnjem tednu obravnavali policisti PP Rogaška Slatina:

16.10.2017 – ROGAŠKA SLATINA

Policisti PP Rogaška Slatina so bili dne 16.10.2017 obveščeni, da je pri delih na novogradnji prišlo do eksplozije plinske jeklenke. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je lastnik objekta pri delu lahko telesno poškodoval.

18.10.2017 ROGAŠKA SLATINA

Policisti so pri kontroli prometa ustavili voznika, kateri je vozil v času ukrepa prepovedi vožnje motornega vozila. Na kraju mu je bilo vozilo zaseženo, zoper njega pa je bil podan obdolžilni predlog na OS Celje.

19.10.2017 ROGAŠKA SLATINA

S strani regijskega centra za obveščanje so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o požaru na osebnem avtomobilu na katerem je zgorel motor in pokrov motorja. Policisti so opravili ogled kraja požara in nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

19.10.2017 ROGAŠKA SLATINA

Na policijo se je zglasil občan, ki je prijavil tatvino denarnice z vsebino in mobilnega telefona, prav tako je neznanec z odtujeno bančno kartico opravil dvig gotovine. Policisti zbiramo obvestila o predrznem storilcu, občanom pa svetujemo, da kode za dvig gotovine ne hranijo v denarnici.

19.10.2017 ROGAŠKA SLATINA

Na policijo se je zglasil občan kateri je prijavil, da mu je bila odtujena denarnica z vsebino in mobilni telefon, prav tako je NN z odtujeno bančno kartico opravil dvig gotovine. Policisti zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na OS Celje.

20.10.2017 ROGATEC

Obveščeni smo bili o vlomu v gostinski lokal. Neznanec je z vrtno mizo razbil steklena vrata in vstopil v lokal. Pri zbiranju obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznanec poskušal vlomit tudi v bližnjo trgovino.

21.10.2017 ROGAŠKA SLATINA

Policijo je poklicala občanka in prijavila, da jo je pretepel sin ter jo telesno poškodoval. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja oškodovanki in bo zoper njega podana kazenska ovadba.