Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V 18. izvedbi LMN Kozjansko pokal prvakov prvič v Polje


S tekmami 18. kola se je zaključila že 18. sezona Lige malega nogometa Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje. Ob polnoletnosti lige so se naslova prvaka prvič razveselili igralci iz Polja ob Sotli.

Ekipa ŠD Polje Trgovine Polje si je naslov zagotovila predvsem z odličnimi igrami v spomladanskem delu, ko so dosegli maksimalnih devet zmag. V jesenskem delu so si privoščili tudi kakšen spodrsljaj, kljub temu pa je bila prednost tolikšna, da je bilo že pred zadnjo tekmo jasno, da bodo prvič postali zmagovalci lige. Kljub temu so v derbiju zadnjega kroga tesno premagali ekipo ŠD Podsreda. Slednji bi se z zmago še uvrstili na tretje mesto, tako pa so ostali na nehvaležnem četrtem, na tretjem pa so končali prvaki zadnjih štirih sezon, ekipa Vulkanizerstvo F1 iz Bistrice ob Sotli. Pred njimi je sezono na drugem mestu končala še ekipa Bar Gasilček Imeno.

Prvaki so imeli v svojih vrstah tudi najboljšega strelca sezone. Z doseženimi 29 zadetki, kar je bilo kar 10 več od prvih zasledovalcev, je to postal Mitja Muškatevc. Organizatorji so podelili še pokal za fair play, ki ga je osvojila ekipa z najmanj kartoni v sezoni. S tremi rumenimi kartoni je ta naslov osvojila ekipa ŠD Zagorje. (R.G.)

REZULTATI 18. kola– 27. 10. 2017 V KOZJEM

ŠD BUČE : ŠD ZAGORJE 2:10 (0:4)

Strelci: Rajgl 1, Šket 1 / Polak 4, Levstik 3, Posteržin 2, Gnus 1

VULKANIZERSTVO F1 : ŠD LESIČNO 6:0 (0:0)

Strelci: Lojen 3, Moškon 2, Kunej 1

PANTERJI PREVORJE : BAR GASILČEK IMENO 1:3 (0:0)

Strelci: Jevšnik 1 / Alegro B. 2, Trunk 1

DOBRA ZAVAROVANJA : ŠK VIRŠTANJ 0:3 b.b.

ŠD POLJE TRGOVINE POLJE : ŠD PODSREDA 1:0 (0:0)

Strelci: Hostnik A. 1

 

KONČNA LESTVICA LMN »AS SYSTEM« KOZJANSKO 2017:

ŠD POLJE TRG. POLJE 46
BAR GASILČEK IMENO 43
VULKANIZERSTVO F1 40
ŠD PODSREDA 37
PANTERJI PREVORJE 30
ŠK VIRŠTANJ 25
ŠD ZAGORJE 18
DOBRA ZAVAROVANJA 11
ŠD BUČE 10
ŠD LESIČNO 0