Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Slavnostna seja Občine Rogatec 2017 (foto, video)


Prva septembrska sobota je v Rogatcu minila v znamenju praznovanja občinskega praznika, v sklopu katerega so podelili občinska priznanja. Plaketa je šla v roke ansambla Aplavz za 20 let delovanja, plaketo Občine Rogatec je za 20 letno delovanje na področju gospodarstva prejelo podjetje Ferčec, priznanje je šlo v roke Karitas Rogatec, Ribiškemu društvu Rogatec pa je bila podeljena denarna nagrada.

V sklopu občinskega praznika Občine Rogatec so na prvo septembrsko soboto v Grajski pristavi Rogatec pripravili slavnostno sejo s podelitvijo priznanj.

Po odpeti himni s strani Kvarteta Rogatec ter strelih Ročnih možnaristov Rogatec – Rogaška, je zbrane ob občinskem prazniku nagovoril župan Občine Rogatec Martin Mikolič, ki je v svojem govoru, kateremu lahko prisluhnete v videu, predstavil dogajanje v Občini v času med obema praznikoma.

seja_rogatec_1

Po županovem govoru so v ospredje stopili občinski nagrajenci. Župan Martin Mikolič je v družbi podžupana, Ribiški družini Rogatec podelil denarno nagrado. Letošnja prejemnika občinskih plaket sta bila Kulturno društvo Aplavz – ansambel Aplavz, ki je priznanje prejel za 20 letno delovanje, prav tako za 20 letno uspešno delovanje na področju gospodarstva pa je plaketa šla v roke podjetja Ferčec. Podeljeno je bilo še priznanje, in sicer Karitasu Rogatec.

seja_rogatec_2

Po zahvalnih besedah nagrajencev, sta županu Rogatca ter vsem občankam in občanom, ob prazniku čestitala župan Občine Podčetrtek Peter Misja ter gradonačelnik Občine Pregrada iz sosednje Hrvaške. V svojem govoru sta izpostavila dobro sodelovanje med občinami ter si seveda le takšnega zaželela tudi v bodoče.

V spodnjih videih si lahko ogledate govor župana Martina Mikoliča ter delček kulturnega programa, ki je pripravil mladi glasbenik s prijateljske, sosednje Hrvaške, prisluhnete pa lahko tudi besedi gostov.

Več fotografij pa v foto galeriji.

 

 

 

Karmen Cvirn

grobelnofest-polsi-klik