Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 26. 9. 2017 (prebežniki, vozila neregistriran avto in motor)


19. 9. 2017,  IRJE

Policisti so bili obveščeni o prometni nesreči ki se je zgodila na obvoznici v Irju. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti, v nesreči je udeleženec zadobil lahke telesne poškodbe. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

21. 9. 2017, ROGAŠKA SLATINA

Policisti so v jutranjem času pri nadzoru državne meje izsledili ilegalnega pribežnika, ki je pred tem prestopil mejo. Nekaj trenutkov kasneje so pri kontroli prometa ustavili še osebni avto v katerem je tuja državljanka vozila tri osebe, ki so prav tako ilegalno prestopile državno mejo. Vsi tujci, državljani Turčije, so zaprosili za mednarodno zaščito v Sloveniji. Zoper voznico sledi kazenska ovadba na ODT Celje.

23. 9. 2017, SP. SEČOVO

Policisti so pri kontroli cestnega prometa ustavili voznika osebnega avtomobila za katerega so ugotovili da vozi neregistrirano vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in da je bil pod vplivom alkohola. Vozilo je bilo kršitelju zaseženo, zoper njega pa podan obdolžilni predlog na OS Celje..

23. 9. 2017, ZAGAJ POD BOČEM

Policisti so med kontrolo prometa ustavili in kontrolirali voznika neregistriranega mopeda, kateri je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je odklonil preizkus alkoholiziranosti. Moped mu je bil zasežen zoper voznika pa sledi obdolžilni predlog na OS Celje.