Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podrobnosti o streljanju v Šentjurju, nesreči v Golobinjeku in kraji tovornjaka pri Rogaški Slatini


V petek zjutraj so bili policisti obveščeni o tatvini tovornega vozila znamke Man. Vozilo je bilo ukradeno iz ograjenega prostora podjetja v Spodnjem Gabrniku. Vozilo  so v dopoldanskem času našli v Irju, Na njem so  že bile nameščene  druge registrske tablice, storilec pa je  z vozila ukradel  dve nakladalni.

V petek dopoldne je v Šentjurju prišlo do streljanja. 88-letni domačin je prišel do stanovanjske hiše, kjer so na terasi sedeli štirje sosedje in jim zagrozil, da jih bo ustrelil. Oškodovanci so zbežali v hišo, osumljeni 88-letni moški, pa je ustrelil v steklo okna stanovanjske hiše ter v vrata stanovanjske hiše in nato še v osebno vozilo, parkirano ob hiši. Osumljeni je po dejanju odšel domov, kjer so mu policisti kmalu po dogodku odvzeli prostost, mu zasegli orožje in mu odredili pridržanje. Osumljen je storitve kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti.

V soboto se je v Golobinjeku ob Sotli zgodila huda prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega vozila izsilil prednost motoristu. 29-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Lesičnega proti Golobinjeku. V križišču je pri vključevanju na prednostno cesto izsilil prednost 57-letnemu vozniku motornega kolesa. Motorist se je v prometni nesreči hudo poškodoval.

polovicka_celje_klik