Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na glasbeni festival Hoomstock 2017 v Hum na Sutli – vstopnice 44 % ceneje


hoomstock-za-vtekstDobri glasbeni festivali ne nastajajo samo tostran državnih meja. Lučaj preko Sotle se mladi ljubitelji glasbe že nekaj let trudijo z organizacijo vse bolj zanimivega festivala Hoomstock. 

Samo še dobra dva tedna nas loči od 12. Hoomstocka, ki bo v Humu na Sutli 18. in 19. avgusta. Žal so Pips, Chips & Videoclips zaradi zdravstvenih razlogov odpovedali, dobra novica pa je, da se dosedanjemu line-upu (Elemental, Repetitor, Kojoti, Jonathan, Razdor, Brkovi, Cold Snap, persons from porlock in Teški Osjećaji) pridružujejo nova imena. To so: Mayales, Sassja, The Balkan Wanderers, Nina Romić, Auguste in Dog’s Beach. S tem je line up letošnjega festivala Hoomstock dokončno zapolnjen.

Mayales so eden najzanimivejših psihedeličnih pop bendov na hrvaški sceni. Albume izdajajo redko (do sedaj samo tri), toda vsak brez izjeme je deležen odličnih odzivov publike in še posebej kritike. Pred kratkim izdani “Simbol za sunce” pri tem nikakor ni izjema.

Reperka Sassja iz Tuzle se je v kratkem času profilirala kot ena najostrejših in najboljših mladih avtoric Balkana, zato ni presenetljivo, da je postala tudi prva dama glasbene založbe in gibanja FM jam. Teksti brez dlake na jeziku in nalezljivi beati ne bodo pustili nikogar ravnodušnega.

The Balkan Wanderes so petčlanska zasedba iz Oxforda, katere vodja je Antica Čulina. Za sabo imajo tri kratke plošče: “The Pride” (2015), “so it goes…” (2015) in “Citizens of Nowhere” (2016). Njihovo glasbo bi najlaže opisali kot gypsy ska punk po balkansko.

Nina Romić je vodilno ime novega vala folk izvajalk. Vedno je izstopala s svojim prepoznavnim vokalom in zanimivimi teksti, tako da odličen sprejem prvih treh albumov ni presenetljiv. Na Hoomstocku bomo slišali tudi nekaj pesmi iz prihajajoče četrte plošče.

Auguste je pop duo, ki ga sestavljata Gordana Marković in Ivana Lulić. Skupaj igrata od leta 2012, tri leta kasneje pa sta objavili svoj prvenec “Sve što je nekada bilo važno.”

Dog’s Beach je zanimiv projekt, ki je nastal lani, ko se je srečala sedmerica fantov podobnih idej. Del kolektiva se je osredotočil na glasbeni del, drugi del pa v vizualnega, vključno z zanje značilnim street artom.

hoom-nastopajoci1

BREZPLAČNO KAMPIRANJE!

hoomstock-naslovnaZa potrebe festivala bo ponovno opremljen kamp, ki bo za obiskovalce popolnoma brezplačen. Kamp bo odprt od petka do nedelje. Tisti, ki bi želeli kampirati, se morajo predhodno prijaviti preko e-naslova [email protected].

Opomnik: Festivalske vstopnice za Hoomstock so še vedno na voljo preko sistema Enrio. Cena v predprodaji: 70,00 hrvaških kun (9,45 eur). Na festivalski blagajni bo cena 80 kun, možen pa bo tudi nakup enodnevne karte.

Program po dnevih:

PETEK: Kojoti, Repetitor, Jonathan, Cold Snap, Persons from porlock, The Balkan Wanderers, Razdor, Dog’s Beach

SOBOTA: Brkovi, Elemental, Sassja, Mayales, Nina Romić, Auguste, Lika Kolorado,Teški Osjećaji

hoom-nastopajoci2

S KOZJANSKO.INFO NA HOOMSTOCK 44 % CENEJE (IN S PLAČILOM V EVRIH)

Kozjansko.info pa tokrat skupaj z organizatorji Hoomstocka v posebni promocijski akciji za Slovenijo ponuja 25 festivalskih vstopnic za Hoomstock 44 % ceneje. Obenem jih na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si lahko naročite v evrih.

Cenejše vstopnice za Hoomstock naročite tukaj:

hoomstock-polsi-klik