Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Terme Olimia fest 2017


V Termah Olimia so v petek in soboto pripravili Terme Olimia fest, na katerem so poskrbeli za zabavni program, ki se je odvijal na trgu vasi Lipa. Poleg petkove zabave z zasedbo Kranjci ter sobotne z ansamblom Zadetek, so pripravili tudi bogat spremljevalni program, strojnice z domačimi pridelki in izdelki in bogat srečelov.

terme_fest_3

 Terme Olimia z bogatim animacijskim programom skozi celo leto skrbijo, da njihovim gostom ni dolgčas, v avgustu pa že nekaj let pripravljajo dvovečerni Terme Olimia fest.

terme_fest_5

Letošnji Terme Olimia fest je potekal v petek in soboto, ko so se lahko obiskovalci zabavali vse od osemnajste ure dalje. V petek je bilo poskrbljeno za zabavo z zasedbo Kranjci, v soboto pa je zbrane zabaval ansambel Zadetek. Poleg omenjenih nastopajočih je v petek za ogretje ozračja poskrbela ognjena plesalka, sobotnemu programu pa so dodaten čar dodale plesalke.

Poleg omenjenega je bilo poskrbljeno za stojnice, na katerih so se predstavljali ponudniki z domačimi izdelki in pridelki, pripravljen je bil bogat srečelov, poskrbeli pa so tudi za odlično gostinsko ponudbo ter animacijo za najmlajše.

terme_fest_1

K. C.