Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, 14. 8. 2017 (trk mladih motokrosistov, udaril ga je po nosu,…)


Dogodki, ki so jih policisti PP Šmarje pri Jelšah obravnavali med 7. 8. 2017 in 13. 8. 2017

VOZNIK VLAČILCA POŠKODOVAL VEČ VINOGRADNIŠKIH STEBROV

Voznik vlačilca je s pripetim priklopnim vozilom na območju Bistrice ob Sotli zapeljal na ozko lokalno cesto in pri tem zaradi svoje širine poškodoval več vinogradniških stebrov in ostale dele konstrukcije vinograda ter s kraja odpeljal, ne da bi lastniku nudil svoje podatke. Policisti so opravili ogled kraja in z zbiranjem obvestil izsledili povzročitelja škode.

MEDSEBOJNI SPOR ZARADI VOŽNJE S ŠIRIKOLESNIKOM

Na območju kozjanskega se je zaradi vožnje s štirikolesnikom zunaj urejenih poti sprlo več oseb, med katerimi je prišlo tudi do fizičnega obračunavanja. Pri obračunavanju je prišlo do telesnih poškodb udeleženih. Policisti o okoliščinah še zbirajo obvestila, zoper akterje sledi kazenska ovadba.

PREKRATKA VARNOSTNA RAZDALJA

Na območju Hajnskega je prišlo do naleta dveh vozil. Do nezgode je prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje enega izmed udeležencev, kateri je trčil pred seboj vozeče vozilo, ki je zavijalo desno na dovoz stan. hiše. Povzročitelj nezgode je bil oglobljen.

TRČENJE MLADOLETNIKOV S KROS MOTORJI

Policisti so bili obveščeni o dogodku na nekategorizirani površini-travniku, kjer sta med vožnjo s kros motorji trčila dva mladoletnika. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta se oba mladoletnika pri tem hudo telesno poškodovala, pomoč sta morala iskati v bolnišnici. O dogodku bo obveščeno pristojno tožilstvo.

VOZNIK ZAČETNIK MOČNO PREHITER V NASELJU

Policisti so obravnavali voznika začetnika, ki je v naselju z avtomobilom vozil kar z 86 km/h. Zaradi prekrška se bo moral kršitelj zagovarjati pred sodiščem.

UDARIL GA PO NOSU

Na območju Šmarja pri Jelšah je prišlo do besednega prepira med dvema znancema, prepir pa je prerasel v pretep, kjer je eden izmed njiju dobil udarec v nos. Kršitelju je bil zaradi kršitve izdan plačilni nalog.

hoomstock-polsi-klik