Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šentjur: 9. 8. 2017 (pretep zaradi poslovnega spora, tatvina denarnice,…)


Dogodki, ki so jih na območju PP Šentjur obravnavali policisti med 2. 8. in 8. 8. 2017

Asistenca zdravstvenemu osebju

Zdravnica ZD Šentjur je 2. 8. 2017 zaprosila policiste PP Šentjur za pomoč, saj je občan Šentjurja zaradi psihičnih težav ležal na tleh pred zdravstvenih domom in se nenavadno obnašal. Ker je in bi še naprej lahko s svojim ravnanjem ogrozil sebe, je bil odpeljan v PB Vojnik. Policisti so zdravstvenemu osebju vso pot nudili asistenco.

Zaseg vozila in hitri test za droge

Policisti PP Šentjur so 3. 8. 2017 vozniku iz območja Celja zasegli vozilo, saj ne poseduje veljavnega VD, prav tako je bil pozitiven na hitri test za droge. Odrejen mu je bil še strokovni pregled. Voznik se bo srečal s sodnikom, ki bo odločil ali mu naj vrne vozilo, ali ne.

Tatvina mobitela

Dne 4. 8. 2017 se je na PP zglasila občanka in naznanila, da ji je neznanec tega dne, v trgovini na območju Šentjurja odtujil mobilni telefon znamke Huawei P 8 Lite. Za storilcem policisti še poizvedujejo.

Tatvina denarja

Dne 5. 8. 2017 so bili policisti obveščeni o tatvini denarja iz denarnice, v enem izmed lokalov na območju Šentjurja.

Ugriznil ga je

Dne 6. 8. 2017 je v ZD iskal zdravniško pomoč mladoletnik in povedal, da ga je neznanec, ko je odhajal iz veselice ugriznil v roko. Storilca ni prepoznal.

Ni držal varnostne razdalje

Dne 7. 8. 2017 se je v Prožinski vasi zgodila prometna nesreča II. kategorije. Vzrok nesreče je bil prekratka varnostna razdalja.

Napadla sta ga

Dne 8. 8. 2017 se je na Policijsko postajo Šentjur zglasil občan in naznanil, da sta ga zaradi poslovnega spora napadla dva znanca. Pri tem sta mu grozila in ga pretepla. Vzela sta mu mobitel. Pretepača se bosta zaradi dejanja zagovarjala pred sodiščem.

Policisti so posredovali še naslednje opozorilo/nasvet:

Pri vožnji z vozilom na cesti bodimo skrajno previdni in ne uporabljajmo naprav, ki zmanjšujejo našo zbranost in pozornost. Uporaba mobilnih telefonov med vožnjo je zato prepovedana. V kolikor je možno, si v vozilo vgradite naprave za prostoročno telefoniranje ali se ustavite na izogibališču in opravite telefonski pogovor. Bodimo zgled drugim, zlasti našim najmlajšim in skupaj prispevamo k večji varnosti v prometu.

hoomstock-polsi-klik