Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Bazenjenje 2017: tradicionalen “pool party” šentjurskih študentov tokrat skazilo vreme (foto, video)


Tudi letošnje Bazenjenje v Šentjurju je bilo pestro in zabavno. Kljub slabšemu vremenu so za pravo poletno sprostitev poskrbele razne igre, dobra pijača in še mnogo drugega. Seveda pa ni šlo brez večerne zabave …

Nasmejani organizatorji - ŠKMŠ
Nasmejani organizatorji – ŠKMŠ

Projekt Bazenjenje je nepogrešljiv del Šentjurskega poletja, ki ga na tamkajšnjem bazenu že od leta 2000 organizirajo člani Študentskega kluba mladih Šentjur (ŠKMŠ).

Dogodek velja za enega najbolj obiskanih, saj privablja različne generacije in tudi tokrat ni bilo drugače. Včerajšnje vreme sicer ni bilo najbolj naklonjeno prireditvi – zaradi nižjih temperatur in dopoldanskega dežja sta žal odpadla turnirja v zorbing nogometu ter najbolj priljubljeni in zabavni igri – drčanje v daljavo, vendar se je, zlasti proti večeru, zbralo kar nekaj obiskovalcev.

»Žal je vreme poskrbelo za kisel začetek, vendar pa to ni ustavilo Šentjurčanov in željnih dobre glasbe iz okolice. Pozno v noč smo se zabavali in skrbeli, da luči ne ugasnejo,« je povedala Monika Oset iz ŠKMŠ.

Potekal je turnir v taroku.
Potekal je turnir v taroku.
Otroci so se igrali tudi na trampolinu.
Otroci so se igrali tudi na trampolinu.

Popoldanski del dogodka se je začel ob 15. uri. Za glasbene ritme je poskrbel DJ Crocy, ki že več kot desetletje deluje na domači in tuji sceni. Obiskovalci so se lahko udeležili turnirja v taroku, se preizkusili v igri namiznega tenisa, v sprostitvenem kotičku pa so si lahko privoščili tudi brezplačno masažo. Organizatorji niso pozabili niti na telesno poslikavo in trampolin za najmlajše. Kot se spodobi za zabavo ob bazenu, niso manjkali pisani koktejli in sveža limonada.

Prvi so na plesišče vabili Flapjacks.
Prvi so na plesišče vabili Flapjacks.

Prijetno popoldne se je prevesilo v zelo zabaven, glasbeno obarvan večer. Prvi so nastopili Flapjacks. Osemčlanska zasedba, sestavljena iz kitare, bobnov, basa, klaviatur, trobente, pozavne, saksofona in vokala, se je po enoletni pavzi vrnila na odre. Prisotne so dodobra razgreli z znanimi rokenrol skladbami in tako spravili na noge nekaj plesalcev. Za njimi pa je navduševala znana skupina Manouche, ki s svojo značilno mešanico elektronske plesne glasbe in t. i. gypsy swinga poskrbi za super zabavo.

Spodaj si lahko ogledate obsežno fotogalerijo in nekaj video insertov.

 

 

 

 

 

 

In še fotografije …

Tamara Želimorski

Foto: Tamara Želimorski in Alen Herič (ŠKMŠ)

hoomstock-polsi-klik