Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Stoječe ovacije za “Broadway I Love” na Ipavčevem vrtu v Šentjurju


Včeraj smo bili priča prvemu izmed koncertov pod naslovom “Broadway I Love” na Ipavčevem vrtu v Šentjurju. Koncert je požel stoječe ovacije s strani občinstva. Nocoj bodo koncert ponovili še v Celjskem domu v Celju.

broadway-i-love-2017-sentjur-3Ob zaključku Mednarodne poletne pevske delavnice ISSW 2017, se že tradicionalno pripravi koncerte pod naslovom “Broadway I Love”, na katerih udeleženci in mentorji ob spremljavi instrumentalne zasedbe predstavijo svoje delo.

V Šentjurju je navdušena publika, ki je s stoječimi ovacijami nagradila nastopajoče, pokazala, da so nastopajoči tudi letošnje leto uspeli izpolniti njihova pričakovanja.

 

Mladi umetniki so v uro dolgi predstavi navdušili publiko, ki je resnično do zadnjega kotička napolnila čudovit Ipavčev vrt.

Mednarodna poletna pevska delavnica “ISSW 2017«, ki je namenjena muzikalu, je letos potekala od sobote 8. 7. 2017 do nedelje 16. 7. 2017 v Celju.

broadway-i-love-2017-sentjur-0002Razveseljivo je, da se zanimanje za muzikal iz leta v leto veča, kar daje organizatorjem še dodaten zagon.

Ob tem s ponosom poudarjajo, da v vseh večjih slovenskih produkcijah muzikalov, (CVETJE V JESENI, MAMA MIA, VERONIKA DESENIŠKA, ALPSKA SAGA, MOJE PESMI MOJE SANJE, VESNA…) sodelujejo in nastopajo udeleženci in mentorji njihove delavnice.

Tudi letos so zbrali odlično ekipo vrhunskih predavateljev iz Slovenije in tujine (Željka Predojević Korošec, Lea Kukovičič, Luka Markus Stajer, Simon Dvoršak, Boštjan Korošec).

broadway-i-love-2017-sentjur-0004Izobraževanje je potekalo vse dni delavnice tako individualno kot skupinsko, udeleženci pa so imeli možnost spoznati vse prvine glasbenega gledališča (petje, ples, igra idr.) ter tako nadgraditi svoje znanje.

Nocoj v nedeljo 16.7.2017 ob 21h bo v Celjskem domu v Celju še drugi koncert.

 

 

flos-polsi-2017