Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V petek začasna delna zapora ceste Sp. Mestinje–Zibika

DCIM100GOPROG0016072.

grb-smarjeObčina Šmarje pri Jelšah obvešča, da bo v petek, 30. junija, od 11.30 do 13. ure začasna delna zapora občinske ceste Spodnje Mestinje–Zibika zaradi otvoritvene slovesnosti. Zapora bo označena z ustrezno cestno prometno signalizacijo, za varnost in nemoten potek prometa bodo skrbeli redarji.

Otvoritvena slovesnost se bo začela ob 12. uri. Vse, ki se bodo udeležili slovesnosti, prosimo, da na prizorišče pridejo nekaj minut prej in upoštevajo navodila redarjev pri parkiranju za nemoten potek dogodka. Slovesnosti se bo udeležil minister za infrastrukturo dr. Peter Gašperšič.

Občina Šmarje pri Jelšah bo s prireditvijo simbolično zaključila izgradnjo nadomestne povezovalne ceste in ukinitev nezavarovanega nivojskega prehoda čez železnico. V sklopu naložbe je bil posodobljen še zavarovan železniški prehod in zgrajena povezava kolesarske poti, ki poteka ob lokalni cesti Belo–Pristava in je povezana s kolesarsko potjo do Podčetrtka in Rogaške Slatine. Petkova slovesnost bo še simbolični začetek obnovitvenih del lokalne ceste od Spodnjega Mestinja do Zibike. Dela so se začela ta mesec, pogodbeni rok za končanje del je 31. maj 2018. V celoti bo obnovljen 3,4 km dolg odsek.

*Naročena objava.