Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

20. športne igre v Šentjurju 2017 (foto, video)


V Šentjurju so člani Študentskega kluba mladih Šenjur  (ŠKMŠ) priredili športne igre, že 20. za povrstjo. Tudi letos so za obiskovalce pripravili smootije in osvažilne pijače, pa tudi hrano. Tekmovalci so se pomerili v košarki, nogometu, tenisu, balinčkanju, namiznem tenisu in badmintonu.

Tekmovalci med merjenjem razdalje krogel.
Tekmovalci med merjenjem razdalje krogel.

Člani ŠKMŠ-ja so skupaj s Teniškim člubom Šentjur pripravili turnir v tenisu, ki je prišel k nam iz Anglije. V Športnem parku v Šenjurju je potekalo tudi balinčnje, ŠKMŠ-jevci so ga organizali s pomočjo Balinarskega društva Šenjur. V njem so se najbolj izkazali šentjurčani, drugi so bili goričani, tretji pa balinarji s Proseniškega.

V telovadnici OŠ Franja Malgaja pa so potekali tunirji badmintona in namiznega tenisa. V namiznem tenisu je bil najboljši Pinter, drugi Hacin, tretji pa Slememšek. V badmintonu pa je slavil dvojec Šentjur Power, drugo mesto Winner Team, na tretje mesto pa sta zasedla TNZ.

Vroče pa je bilo tudi na igriščih za mali nogomet in košarko. Na košarkarskem igrišču so zmagali Borci, drugo mesto so si prislužili Oaza, na tretjem mestu pa so slavili Sarn’ce.V nogometu pa so bili najboljši Plank, drugi so bili Joga bonito, tretji pa Ventilčki.

Športne igre smo obiskali tudi mi, dogajanje si lahko ogledate v fotogaleriji in v video insertih.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”684″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”170″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”12″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” ngg_triggers_display=”never” ngg_proofing_display=”0″ is_ecommerce_enabled=”1″ order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Evelin Brodnik

sola-voznje-polsi-klik