Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Najboljši učenci s sprejemom tudi v Rogaški Slatini


Šolsko leto je tako rekoč pri koncu, zato je župan občine mag. Branko Kidrič sprejel učence, ki so se uspešno dokazovali vseh devet let osnovnošolskega izobraževanja in/ali pa so dosegli izvrstne rezultate na kakšnem drugem področju.

Župan je v slavnostnem nagovoru poudaril pomembnost vrednot, ki so jih pridobili skozi čas odraščanja in izobraževanja. Postajajo namreč vedno bolj izoblikovane osebnosti, pred njimi pa je velik izziv, kako te osebnostne lastnosti in pridobljeno znanje čim bolje unovčiti v okolju. Pomembno je, da jih tudi v prihodnje vodijo dobre stvari, da ostanejo zvesti sami sebi in sledijo svojim sanjam. Izrazil je prepričanje, da bo glede na dokazano gotovo še precej priložnosti, da se ponovno srečajo.

Zahvalil se je tudi ravnateljicam, ki predstavljajo pomembno vez med lokalno skupnostjo in šolo, dobro sodelovanje pa je ključnega pomena za zagotavljanje ustvarjalnega okolja ter uspešnega delovanja in izobraževanja v občini.

Slovesnost ob sprejemu je z glasbeno točko popestril Jakob Napotnik. Najboljši učenci pa so poleg iskrenih čestitk in dobrih želja za prihodnje od župana prejeli še spominska darila.

Nagrade in županove čestitke so prejeli:

I. OŠ: Eva Belcer, Christian Franc Brantuša, Nina Klemenčič, Klara Plevčak, Nika Pongračić, Ema Rojs Burkelc, Lara Sovič, Angelika Škrabl in Brina Volovšek.

II.: Lenart But, Nick Čevizović, Ana Došler, Manca Druškovič, Ana Fendre, Melanie Gobec, Vanesa Plavčak, Nika Pongračić in Samo Volovšek.

Glasbena šola: Ana Hartman, Ana Junger, Jakob Napotnik in Doroteja Špiljar Mikolič.

pohod-boc2