Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gremo na Boč s Štajerskim valom! Podarjamo prijavnine


Tudi letos gremo s Štajerskim valom na Boč, in sicer v nedeljo, 25. junija. Najprej se bomo pošteno razgibali. Na pohod startamo iz Kostrivnice ali iz Poljčan, vsi udeleženci prejmete majčke z logotipom Štajerskega vala in izbranih pokroviteljev, že na štartu pa vsak pohodnik prejme tudi vodo za na pot.

Na vrhu pa bo kot vedno veselo! Za vse bo pripravljen golaž, zabavali se bomo ob glasbi Mladih korenjakov, z nami bodo folkloristi iz Kozjega in seveda radijci Štajerskega vala, ki bodo poskrbeli za številna presenečenja  – za odrasle in otroke. V spodnjih fotkah preverite, kako fino in zabavno smo se imeli prejšnja leta. 
Rekreacija, prijetno druženje, spoznavanje radijske ekipe in obilica zabave torej. Vse to zaznamuje tradicionalni pohod na Boč, kamor se radijci Štajerskega vala v sodelovanju s planinci okoliških planinskih društev odpravijo vsako leto na zadnjo junijsko nedeljo, skupaj z njihovimi poslušalci

Držimo pesti, da bo lepo vreme! Tudi glede varnosti je poskrbljeno, z nami so izkušeni planinci, ki bodo poskrbeli, da bomo hodili po pravih poteh in da bo naša pot na vrh varna, vsi pohodniki pa ste na dan pohoda tudi zavarovani pri Zavarovalnici Vzajemna.

NEDELJA, 25. junij 2017, ob 9.00 (zbor ob 8.30)

Izhodišče 1: Kostrivnica, pri osnovni šoli
Izhodišče 2: Zgornje Poljčane, Prvomajski trg, pri Gostilni Kajtna

Za vse udeležence MALICA na žlicoMAJICA Štajerskega vala in darila pokroviteljev.

Za vse tudi veselo druženje in NAGRADNO ŽREBANJE prijavnic na cilju pri Planinskem domu na Boču. Z nami bodo Ansambel MLADI KORENJAKI, folkloristi in še mnogi drugi.

Radijci Štajerskega vala si vas želimo bolje spoznati, se družiti z vami in klepetati tudi v živo, ne le preko radijskih valov. Naj vsak glas dobi svoj obraz!
Prijave TUKAJ DESNO ali na številki 03 817 12 10 in v sprejemni pisarni Štajerskega vala v Šentjurju!
Pohod na Boč “Moje poti s Štajerskim valom” je rekreativne narave in poteka v sodelovanju s Planinskimi društvi Poljčane, Vrelec Rogaška in Boč Kostrivnica

ZKORISTITE UGODNE PREDPRIJAVE

6 EUR na osebo v predprijavi, 12 EUR na dan pohoda  
5 EUR otrok 10 – 15 let v predprijavi, 10 EUR na dan pohoda  
15 EUR družinska 2 + 1 (2 odrasli osebi, 1 otrok 10 – 15 let) samo v predprijavi
20 EUR  družinska 2 + 2 (2 odrasli osebi, 2 otroka 10 – 15 let) samo v predprijavi
Otroci do 10. leta v spremstvu odrasle osebe GRATIS.

Pripravljeni, da greste z nami? Veseli bomo vaše družbe, prijave in informacije pa najdete TUKAJ.

gremo-na-boc-2 

KOZJANSKO.INFO PODARJA 20 PRIJAVNIN ZA POHOD NA BOČ S ŠTAJERSKIM VALOM

Vaš najljubši spletni portal, skupaj z vašim najljubšim radijem, članom naše strani Polovička.si ponuja 20 brezplačnih prijavnin za pohod na Boč. 

Na Polovička.si se včlanite (registrirajte) brezplačno in prejeli boste 2 cekina, s katerimi lahko naročite prijavnino:

pohod-boc2