Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo na Dan ljubezni 2017 v Slovensko Bistrico z Magnificom in Help! Vstopnice 54 % ceneje


Ozračje bo ponovno obarvano z ljubeznijo in rockom, kakor se za majske noči spodobi. Klub študentov Slovenska Bistrica namreč ponovno ustvarja najbolj zaljubljen dogodek na štajerskem; kakor že tradicionalno je to dogodek Dan ljubezni.

Tokrat v soboto, 27. maja od  19h naprej pričakujemo res noro dogajanje, v Slovensko Bistrico prihajajo Magnifico, Help! – beatles tribute band in Take off. Mešanica starega rocka, omamnih melodij ”beatlov” in romantičnih ritmov slovenskega šarmerja bo pričarala nepozabno noč.

Koncert se bo odvijal na že preverjeni lokaciji, saj nas je Crouzet na Partizanski cesti 24 s preteklimi koncerti popolnoma navdušil in verjamemo, da bo tudi letos tako.

Karte, ki se že prodajajo, lahko kupite v pisarni Kluba študentov Slovenska Bistrica in TIC-u v Slovenski Bistrici, prav tako pa na spletni strani Eventim in vseh njegovih prodajnih mestih.

Koncert je namenjen vsem; tako mladim po duši in srcu, romantičnim dušam kot tudi tistim zaljubljenim v življenje, skratka vsem, ki jih pot zanese našo zavetje odlične glasbe. Upamo, da se veselite najbolj zaljubljenega dneva in posledično noči z nami, saj brez vas tudi dogodka ne bi bilo.

Več informacij na spletni strani Kluba študentov Slovenska Bistrica  in na facebook strani Dan ljubezni.

S KOZJANSKO.INFO NA DAN LJUBEZNI 54 % CENEJE

Tudi letos na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo 14 54 % cenejših vstopnic za prireditev Dan ljubezni

Cenejše vstopnice naročite tukaj:

dan-77-polsi-klik