Rogaška ne zanika jadranske lige; Tajfun s trenerjem termalcev

16. 5. 2017 10:26

Pred današnjim začetkom finalne serije košarkarskega državnega prvenstva (v ŽIVO jo boste lahko spremljali tudi na Kozjansko.info!) so imeli v taboru Rogaške, ki se je vanj znova uvrstila po dveh sezonah, precej manj časa za pripravo kot Union Olimpija.

V športni dvorani na II. OŠ Rogaška Slatina so za finale postavili dodatne tribune, tako kot so to storili pred dvema letoma, ko v dvorani še ni bilo dodatnih tribun na galeriji. Za spletni portal Košarka je predsednik kluba Kristijan Novak dejal, da odločitve o igranju v ligi ABA še niso sprejeli, vendar bi v tem primeru želeli igrati v domačem kraju. V regionalnem tekmovanju sicer obstaja pogoj glede minimalne kapacitete, ki pa ga denimo dvorana v Valjevu, kjer že dolgo sodelujejo v tej ligi, še zdaleč ne izpolnjujejo. V lanski sezoni je šentjurski Tajfun domače tekme gostil v celjskem Golovcu, tribune pa so bile lepo zapolnjene.

Isti medij je danes objavil vest, o kateri se je v košarkarskih krogih govorilo že nekaj časa, in sicer, da bo po Jurici Golemcu, ki se seli v Koper, na trenerski stol šentjurskega ligaša sedel Andrej Žakelj, ki je s Podčetrtani sicer izpadel v drugo ligo, a pustil dober vtis.

FINALNO SERIJO TEKEM MED KK ROGAŠKA IN KK OLIMPIJA BOMO NA KOZJANSKO.INFO SPREMLJALI V ŽIVO OB PARKETU IN Z OBJAVAMI V NASLOVNICI NAŠEGA PORTALA. PRIDRUŽITE SE NAM!

polovicka_celje_klik

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
148 queries in 0,924 seconds.