Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 30. 5. 2017


Policisti PP Rogaška Slatina so bili 23. maja obveščeni o prometni nesreči v kraju Tekačevo. Ugotovljeno je bilo, da je voznik zaradi slabosti zapeljal z vozišča.

Policisti so 24. maja v Rogaški Slatini obravnavali kaznivo dejanje nasilja v družini, ko je nekdanji partner izvajal psihično in fizično nasilje nad oškodovanko. Policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja, ki ga je preiskovalna sodnica potrdila in podaljšala. Za svoje početje pa se bo moral zagovarjati na sodišču.

25. maja je policiste oškodovanec obvestil o tatvini gozdarskega vitla v Strmcu pri Sv. Florjanu. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da vitel ni bil odtujen ampak ga je prodala njegova bivša partnerica s katero sta v ločitvenem postopku. O zadevi bodo policisti tožilstvom obvestili s poročilom.

Policisti so bili 26. maja obveščeni o glasni glasbi v gostinskem lokalu v Rogaški Slatini in ugotovili, da se v lokalu odvija neprijavljena javna prireditev. Zoper gostinca in njegovo odgovorno osebo bo uveden postopek o prekršku.