V Šmarje prihaja muzikal MAMMA MIA!

5. 4. 2017 15:03

Najuspešnejši muzikal vseh časov prihaja v Šmarje pri Jelšah! Predstava je prilagojena velikosti odra, kar bo gledalcem omogočalo še bolj intimno doživetje predstave.

Muzikal MAMMA MIA! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu, si ga je v več kot 40 državah in 170 mestih po vsem svetu ogledalo prek 54milijonov gledalk in gledalcev.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70 ih in drugega iz 90 ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo DONNO, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer SOPHIE, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, izvajajo vrhunska slovenska umetniška imena: Simona Vodopivec Franko (Donna), Lina Rahne/Veronika Kozamernik (Sophie), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej/Jure Sešek (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc (Bill), Marjan Bunič (Harry), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi.

Muzikal bo v četrtek, 4. maja ob 19.30. uri v Kulturnem domu Šmarje pri Jelšah. Vstopnice lahko v predprodaji kupite v knjižnici Šmarje pri Jelšah.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X