Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Strelska sezona zaključena s tekmo posameznikov in podelitvijo za celotno sezono


Zaključno dejanje 12. sezone Strelske lige »GraviArt« Kozjansko je bila tradicionalna tekma posameznikov ter podelitev pokalov najboljšim v ligi.

V soboto, 18. marcam se je na strelišču Večnamenskega centra Kozje zbralo 16 strelcev in se pomerilo med sabo. Najbolj mirno roko je to soboto imel Marko Kostanjšek iz ekipe ŠD Bistrica 1 Mibo 83, ki je nastreljal 366 krogov in se po šestih letih drugič veselil pokala za najboljšega posameznika zaključne tekme. Na drugo mesto se je uvrstil Miran Posteržin iz ekipe ŠD Kozje RAJ Gozd d.o.o. s 359 krogi, ki je bil med tremi najboljšimi na prav vsaki izmed 12 zaključnih tekem posameznikov. Sledili so trije strelci z zadetimi  353 krogi. To so bili Ladi Kunst in Peter Kunst iz ekipe ŠD Buče 1 ter Jernej Ivačič iz ekipe ŠD Polje Trgovine Polje. Zaradi najboljše zadnje serije se je tretjega mesta veselil Ladi Kunst. Zanimivo je, da je končni rezultat na prvih treh mestih, popolnoma enak, kot je bil na zaključni tekmi sezone 2010/11. 

Najboljši posamezniki strelske sezone 2016/17
Najboljši posamezniki strelske sezone 2016/17

Tekmovanju je sledila še podelitev pokalov najboljšim posameznikom in ekipam 12. sezone strelske lige. V imenu organizatorja, Športne zveze Kozje, jih je podelil član upravnega odbora Blaž Hartl, ki je vse udeležence pozdravil tudi v imenu sponzorja lige, podjetja GraviArt, ki je tudi letos prispevalo lepe kristalne pokale za najboljše v ligi. Med posamezniki je že 9. zapored naslov najboljšega strelca lige osvojil Miran Posteržin, na drugo mesto se je uvrstil Marko Kostanjšek in na tretje Peter Kunst. Med ekipami pa je ekipa ŠD Buče 1 prekinila petletno vladavino prve ekipe Športnega društva Bistrica ter osvojila svoj peti naslov prvaka. Ekipa ŠD Bistrica 1 Mibo 83 je tako osvojila drugo mesto, tretja pa je bila ekipa ŠD Kozje RAJ Gozd d.o.o. (R.G.)

*na naslovnici: Strelsko društvo Buče I – zmagovalci strelske lige 2016/17

polovicka_celje_klik