Popolna zapora občinskih cest na Halarjevem bregu in še na nekaterih drugih odsekih

23. 3. 2017 13:28

Občina Šmarje pri Jelšah obvešča, da bo v petek in soboto popolna zapora občinskih cest Predel–Halar in Halar–Močle ter še nekaterih drugih spodaj navedenih odsekov.

Popolna zapora cest bo v petek, 24. marca, in v soboto, 25. marca, od 7. do 17. ure zaradi asfaltiranja cestišč v sklopu ureditve avtobusnih postajališč na Halarjevem bregu.

Delna zapora ceste Belo–Stranje–Pristava na območju nivojskega prehoda Pristava in križišča proti Zibiki bo v petek, 24. marca, od 7. do 17. ure, popolna zapora pa v soboto, 25. marca, od 7. do 19. ure. V petek bo promet potekal izmenično enosmerno, v soboto zaradi popolne zapore promet niti proti Zibiki ne bo mogoč. Zapora bo označena z ustrezno prometno signalizacijo. Obvoz bo po glavni cesti Šmarje pri Jelšah–Mestinje–Podčetrtek oziroma po lokalnih cestah. Zapora ceste je potrebna zaradi vrste gradbenih del na območju železniških prehodov in cest, ki jih izvaja celjsko podjetje Lugariček.

V petek in soboto, 24. in 25. marca, bo od 7. do 17. ure popolna zapora občinskih cest Predel–Halar in Halar–Močle zaradi asfaltiranja cestišč v sklopu ureditve avtobusnih postajališč na Halarjevem bregu. Dela izvaja celjsko podjetje VOC. Zapora bo označena z ustrezno prometno signalizacijo, obvoz bo potekal po lokalnih cestah.

Dela izvaja celjsko podjetje VOC. Zapora bo označena z ustrezno prometno signalizacijo, obvoz bo potekal po lokalnih cestah.

grb-smarje*Naročena objava, tekst in foto: Občina Šmarje pri Jelšah

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,580 seconds.