Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Od torka vabljeni v prenovljeno Kaščo Šmarje in mesnico Moj mesar Jože


Jutri vrata odpira prenovljena trgovina Kašča Šmarje, katere osvežena ponudba temelji tudi na lokalnih in domačih izdelkih iz Obsotelja in Kozjanskega ter produktih njihovih zadružnikov. Gre za največjo investicijo Kmetijske zadruge Šmarje v letošnjem letu.

Istočasno pa vrata odpira prenovljena mesnica Moj mesar Jože, ki bo po novem poleg standardne ponudbe mesa slovenskega porekla zasijala v nekoliko drugačni podobi – v podobi pravega lesenega kozolca, katerega osnova je stara več kot stoletje. Prenova mesnice med drugim vključuje nekoliko širšo delikatesno ponudbo.

kasca_smarje_2

Podjetje Moj mesar Jože je v ducat letih delovanja postalo sinonim za zaupanje in podporo mesu slovenskega porekla. Poleg lastne predelave mesa ponudba obsega obširni piknik program, sveže pečeno, ocvrto in kuhano meso, sredi pomladi oz. do piknik sezone pa bodo ponudbo razširili še s steaki, ki so v fazi zorenja.

Od jutri torej vabljeni v prenovljeno Kaščo Šmarje in mesnico Moj mesar Jože. Vabljeni pa tudi na otvoritveno slovesnost ob končanju prenove in sicer v soboto, 18. aprila 2017.  

*promocijska novica