Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 14. 2. 2017


Čelno trčil v voznico

5. 2. 2017 so policisti v okolici Podčetrtka obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in voznica osebnega avtomobila. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo zaradi vožnje po levi voznika tovornega vozila, kateri je čelno trčil v voznico osebnega vozila. Slednja se je v nesreči lažje telesno poškodovala. Vozniku tovornega vozila so policisti na kraju izrekli globo, katero je tujec tudi poravnal.

Grozil ji je

8. 2. 2017 je občanka iz okolice Šmarja pri Jelšah obvestila policiste, da ji je ponovno grozil bivši izven zakonski partner, katerega so v preteklosti že obravnavali zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini. Prav tako mu je že bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. Policisti so od oškodovanke zbrali obvestila ter storilcu izdali plačilni nalog zaradi kršitve določil Zakona o javnem redu in miru.

Sum krivolova

12. 2. 2017, je bila v kraju Zg. Tinsko najdena poginula srna, ki je že bila v razpadajočem stanju. Slednja je bila z nogama privezana na deblo. Policisti so opravili ogled kraja ter sedaj zbirajo obvestila in dokaze v zvezi kaznivega dejanja »krivolova« .