Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Polzeli do pol ducata medalj


Karate klub Kozjansko in Obsotelje se je včeraj udeležil tekmovanja na Polzeli, ki ga je organiziral tamkajšnji Karate klub Polzela. Na tekmovanju se je zbralo okoli 100 najmlajših karateistk in karateistov iz desetih klubov. Med njimi so bili: Sara Osek, Grega Zbil, Patrik Završek in Mateo Murn.

Tekmovanje je začel Grega Zbil, ki je izvedel več različnih kat in se z brez izgubljene zastavice zavihtel na odlično 1. mesto. Izkušnje je začel nabirati tudi v športnih borbah, saj bo s temi dragocenimi izkušnjami v prihodnosti lahko še bolje napredoval. Po lepih borbah je prišel v finale, tam pa moral priznati premoč in na koncu osvojil 2. mesto.

Patrik Završek je nastopil kategoriji višje. Tudi on se je podal v borbo odločno in se prebil v finale ter osvojil odlično 2. mesto.

Kar dve zlati medalji je osvojila Sara Osek. V vsaki borbi je prevzela iniciativo in diktirala temo tekmicam. S samozavestnim pristopom je prišla hitro v vodstvo vsake borbe in obdržala prednost do piska konca borbe.

Še zadnji, ki je nastopil, je bil Mateo Murn, ki iz tekme v tekmo izboljšuje svoje nastope. Na tej tekmi si je priboril 3. mesto.

Čestitke vsem za samozavestne, odločne nastope. Sedaj pa še naprej z resnostjo, zavzetostjo, željo in uživanjem trenirati dalje, kjer osebni cilji zagotovo ne bodo izostali.     

Miha Romih, glavni trener