Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Kozjem pod streho tudi turnirja mladih v tenisu in namiznem tenisu


 

Zadnji teden leta 2016 je Teniška šola ZmajKo, ki deluje pod okriljem Tenis kluba Kozje, pripravila tradicionalno tekmovanje za vse, ki se udeležujejo vadbe pod vodstvom trenerja Blaža Hartla.

zmajko_2016_ucenci_tretji_cetrti_razred
Učenci tretjega in četrtega razreda

Tekmovalci in tekmovalke so bili razdeljeni v štiri starostne kategorije. Kategoriji prvi-drugi razred ter tretji-četrti razred sta se merili v kombinaciji teniških spretnostih in poligona ter izvedbi teniških udarcev, medtem ko so v kategoriji peti-šesti razred in sedmi-osmi razred igrali tenis, na nekoliko manjšem igrišču in z mehkejšimi žogicami.

Učenci prvega in drugega razreda
Učenci prvega in drugega razreda

V najmlajši kategoriji se je pri teniški spretnostih najbolj izkazala Aneja Blažič, druga je bila Nika Ivič in tretja Žana Kozole. Pri teniških udarcih je bil najboljši Patrik Kovačič, druga Urška Romih in tretji Matej Kene. V drugi starostni skupini je najbolje teniške udarce izvajala Sanja Debelak, drugi je bil Florijan Kiderič in tretji Bor Gradišek, v tekmovanju teniških spretnosti pa je prvo mesto osvojila Mia Bricelj Žuželj, drugi je bil Luka Lesjak in tretji Rok Romih.

Med nekoliko starejšimi, ki so igrali tenis se je v mlajši kategoriji zmage veselila Lucija Romih, druga je bila Nina Kene in tretji Jaka Švajger, v starejši kategoriji pa je zmagal Leon Geršak, drugi je bil Žan Kiderič in tretji Lan Gradišek. Tekmovanje je izpeljal vodja teniške šole ZmajKo Blaž Hartl, pomagal pa mu je tudi Dejan Zorenč. To je bilo zadnje izmed številnih tekmovanj Tenis kluba Kozje v letu 2016, zagotovo pa tudi leto 2017 ne bo nič manj tekmovalno pestro. 

Klubski turnir mladih članov TK Kozje v namiznem tenisu

namizni_tenis_kozje_turnir_mladih_december_2016Dober teden pred koncem leta 2016, so v Tenis klubu Kozje pripravili turnir mladih igralcev namiznega tenisa, ki vadijo pod vodstvom trenerja Ervina Perčiča. Nastopali so v dveh kategorijah, učenci OŠ in učenci OŠ s prilagojenim programom. Med učenci OŠ je zmagal Leon Geršak, drugi je bil Kai Petrič, tretje mesto pa sta si razdelila Tim Šmon in Lan Petrič. Med učenci OŠ s prilagojenim programom pa je zmagovalec postal Andreas Čibej, druga je bila Lana Čibej in tretji Rok Strgar

R.G.