Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 16. 1. 2017


VERIŽNO TRČENJE V ŠENTVIDU PRI GROBELNEM

Na glavni cesti izven naselja Šentvid pri Grobelnem je 11. januarja prišlo do verižnega trčenja treh vozil. Povzročitelju je bil zaradi prekratke varnostne razdalje izdan plačilni nalog.

PROMETNA NEZGODA TOVORNEGA VOZILA S PREVRNITVIJO  PRIKLOPNIKA

Na regionalni cesti na območju Bistrice ob Sotli je prav tako 11. januarja prišlo do prometne nesreče, kjer se je vozniku tovornega vozila po klancu navzdol zaradi neprilagojene hitrosti prevrnil priklopnik. Zaradi prometne  nesreče je bila cesta nekaj časa zaprta, vozniku pa je bil izdan plačilni nalog.

NEZNANEC NA OBMOČJU KOZJANSKEGA USTRELIL PSA

Neznanec je 12. januarja, v nočnem času, z neznanim orožjem ustrelil psa, poškodovani pes pa se je zatekel na dvorišče lastnika, ki je o dogodku obvestil policiste. Policisti o okoliščinah še zbirajo obvestila, po izsleditvi storilca bo zoper njega izpisana kazenska ovadba.

TATVINA ELEKTRIČNE ENERGIJE

Na območju Spodnjega Mestinja je uporabnik stanovanjske hiše samovoljno opravil priklop električne energije mimo merilne naprave. Delavci Elektra Celje so odpravili neupravičen poseg, policisti pa bodo zoper storilca podali kazensko ovadbo. 

VINJEN POVZROČIL PROMETNO NESREČO

Policisti so bili 13. januarja s strani reševalcev obveščeni o prometni nesreči v Senovici, kjer je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča. Policisti so pri ogledu kraja nesreče pri povzročitelju nesreče ugotovili prisotnost  alkohola, kršitelj pa je moral noč preživeti v prostorih policijske postaje.

PSA POMORILA JELENA

Na območju Platinovca sta v nočnem času 15. januarja v ograjeno oboro divjadi prišla dva psa, ki sta pomorila dva jelena in  s kraja pobegnila. Policisti zbirajo obvestila v smislu izsleditve lastnikov psov.

DIMNIŠKI POŽAR V BABNI GORI

Na območju Babne Gore je 15. januarja zagorel vikend. Požar so pogasili okoliški gasilci, policisti pa so opravili ogled kraja. Pri ogledu kraja je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi pregretja dimniške napeljave, požar pa se je razširil na leseni del ostrešja. S požarom je nastalo za okoli 5.000 evrov škode.