Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Napovedujemo: 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja v letu 2016


50-najvplivnejsih-kio-napovedJanuarja na Kozjansko.info tradicionalno objavimo izbor petdesetih najuspešnejših, najvplivnejših in najuglednejših ljudi, ki izvirajo z območja Kozjanskega in Obsotelja, oziroma tu živijo.

S pomočjo lestvice 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja, ki jo na Kozjansko.info pripravljamo že osmo leto zapored, bomo pogledali, kakšne zgodbe je leto 2016 pisalo našim vplivnim rojakom.

Uredniška ekipa Kozjansko.info njihova dejanja, aktivnosti, dogajanja … spremlja skozi vse leto. Predstavili vam jih bomo v serijah poglobljenih  člankov, ki jih bomo objavili v naslednjih dneh.

Preden vam dokončno zaupamo, kdo so ljudje naše grudi, ki so zaznamovali lokalno okolje, Slovenijo, svet, navedimo nekaj zanimivih podatkov.

DEVETO LETO NA VRHU LESTVICE POVRATNIK

Zdaj vam že lahko zaupamo, da Dejan Mihevc, lanski najvplivnejši Kozjanskega in Obsotelja, ne bo ponovil edine zaporedne dveletne uvrstitve na prvo mesto, ki je v devetletni zgodovini naše lestvice uspela le prof. dr. Antonu Stresu, v času svojega nadškofovanja v Ljubljani leta 2010 in 2011.

A letošnji najvplivnejši je vendarle na tem mestu pred leti že bil. Kdo točno je to, vam bomo zaupali v kratkem. 

Na letošnji lestvici je kar šest novincev, ki se med 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja še niso uvrstili nikoli, pa tudi nekaj povratnikov. Poklicna področja, od koder prihajajo novinci, so prav lepo porazdeljene: iz politike, gospodarstva, znanstvene sfere, promocije in turizma, športa in uradništva.

Iz lestvice so se poslovili gledališki igralec, novinar, košarkar, trije podjetniki, kulturnica in državni uradnik.

Toliko za zdaj. Za osvežitev spomina si morda oglejte prvo lestvico najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja iz leta 2009 in seveda tisto z vplivnimi iz leta 2015  ki smo jo objavili lani.

Kdo so najvplivnejši ljudje Kozjanskega in Obsotelja v letu 2016, boste izvedeli v naslednjih dneh.