Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v šmarski kino: Pojdi z mano, Zapoj, Zakaj ravno on? Zootropolis, Potniki – brezplačne vstopnice


images_slike3_ured5_smarje_kino-smarje11Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

 

 

 

Torek, 27. december  2016 ob 17h: Pojdi z mano (Pustolovski, Misterij, Triller, NAGRADA ART KINO MREŽE SLOVENIJE)
Topla in napeta zgodba o odraščanju, ljubezni, prijateljstvu in junaštvu, ki nam izvirno postavlja vprašanje, kaj se zgodi, ko v današnjem svetu odpove tehnologija.

Sreda, 28. december 2016, ob 10:00: Zapoj (Animirani, Komedija, Muzikal, sinhro)
Galantni koala Buster Moon se na vse pretege trudi rešiti svoje propadajoče gledališče in mu povrniti staro slavo. Busterjeva najnovejša domislica za vzbuditev zanimanja javnosti bo organizacija največjega pevskega tekmovanja vseh časov! In ko bo tipkarska napaka znesek glavne nagrade izstrelila v vrtoglave višave, bo nekdaj veličastni teater preplavila nepregledna množica nadobudnih pojočih talentov.

Sreda, 28. december 2016, ob 19h: Zakaj ravno on? (komedija)
Ned, pretirano skrbeč in ljubeč oče, s preostalimi člani družine medprazniki obišče hčerko v Stanfordu in pri tem spozna svojo najhujšo nočno moro: njenega dobro namernega fanta, milijarderja Lairda iz Silicijeve doline, ki se v družbi ne znajde najbolje. Poštirkani Ned je prepričan, da Laird, ki nima dlake na jeziku, nikakor ni pravi za njegovo hčerko. Enostransko rivalstvo – skupaj z Nedovo paniko – se še razbohoti, ko izve, da namerava Laird njegovo hčer prositi za roko.

 Petek, 30. december 2016, ob 10:00: Zootropolis (animirani, akcijski, pustolovski)
Sodobna živalska metropola Zootopolis je mesto, kakršnega ni nikjer. Ko v policijske vrste stopi zajčica Judy Hopps, kaj kmalu ugotovi, da biti prva zajčica v policiji, v kateri so velike in močne živali, ni enostavno. Odločena, da se dokaže, skoči na priložnost, da reši primer, pa čeprav bo zato njen partner hitrogovoreči in prevarantski lisjak Nick Wilde.

Petek, 30. december 2016, ob 20:00: Potniki (pustolovski, znanstvena fantastika)
Aurora in Jim sta potnika na vesoljski ladji, ki ju pelje na nov planet, novemu življenju naproti. Potovanje postane smrtno nevarno, potem ko ju komore za spanje prebudijo iz hibernacije 90 let pred prihodom na cilj. Medtem ko skušata Jim in Aurora odkriti, zakaj sta se predčasno prebudila, se med njim postopno stke močna privlačnost – do trenutka, ko se plovilo pokvari in odkrijeta srhljivo resnico.

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno.

Dva cekina, potrebna za naročilo, vam podarimo ob prvi registraciji, ki je prav tako brezplačna.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

kino_smarje_polovicka