Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo v šmarski kino: 2 otroška in 6 drugih filmov do sredine veselega decembra – brezplačne vstopnice


Šmarski kino sodi med najpriljubljenejše v celjski regiji.  Dvorana z najsodobnejšo tehnologijo za popoln filmski užitek, tudi v 3D tehniki, s svežimi filmi in z najnižjimi cenami vstopnic v Sloveniji je mesto zabave prijetnih vikend večerov.

petek, 2. 2012 2016 ob 20h: MAGIČNE ŽIVALI (pustolovski, družinski, fantazijski)

magicne-zivaliNadobudni mladi čarovnik Newt se želi udeležiti čarovniškega kongresa, toda skrivnostni kovček, poln magičnih živali, mu življenje obrne na glavo. Ko nekaj zverem uspe pobegniti, čarovniki za nastalo zmedo okrivijo Newta. Da bi se odkupil in preprečil stopnjevanje napetih odnosov z običajnimi ljudmi, se Newt s pomočjo nadarjene čarovnice Katherine odpravi na nepozaben lov, poln magičnih avantur in nevarnih prigod.

sobota, 3. 12. ob 19h: PRIHOD (znanstvena fantastika)
prihod1Dvanajst vesoljskih ladij jajčaste oblike je pristalo na različnih koncih sveta. Ameriška vojska se kmalu obrne na strokovnjakinjo Louise, najboljšo prevajalko na svetu, ki bo morala s fizikom Ianom Donnellyjem odkriti, ali so naši obiskovalci prišli v miru ali predstavljajo nevarnost za vse človeštvo.

 

Torek, 6. 12. ob 19h: ZAVEZNIKA (akcijski, drama, romantični

zaveznika3Leta 1942 se v Casablanci srečata vohun Max Vatan in članica francoskega odpora Marianne Beausejour, ki se za sovražnikovo črto pripravljata na nevarno zavezniško misijo. Da bi izvedla drzen atentat, skleneta lažen zakon, ki pa hitro preraste v resnično ljubezen. Ob ponovnem snidenju v Londonu, njuno zvezo ogrožajo tako številni pritiski zaradi vojne kot tudi skrivnosti iz njune preteklosti.

 

Petek, 9. december ob 20h: POKVARJENI BOŽIČEK

pokvarjeni3Čeprav povsod okrog njega vlada slavnostno praznično vzdušje, Willie še vedno sledi zgolj svojim slabim razvadam. Namesto božičnih radosti se raje predaja pijančevanju, preklinjanju in snovanju roparskih pohodov. Na njegovem seznamu slabih del se znajde rop dobrodelne organizacije, zato se znova poveže s starim kriminalnim prijateljem Marcusom. Zaradi pomanjkanja načrta in resne organizacije jima načrti hitro padejo v vodo in božič se spremeni v zabavno boleč kaos nepremišljeno slabih doživetij.

Sobota, 10. 12. 2016 ob 10h: Vaiana – iskanje bajeslovnega bitja (animirani, pustolovski, komedija)

bajeslovno-bitjePred tri tisoč leti so največji svetovni morjeplovci prečkali širni Tihi ocean in odkrivali številne otoke Oceanije. Nato so se njihova potovanja nenadoma ustavila za več tisoč let, in nihče ne ve, zakaj. Pustolovska najstnica Vaiana se poda na nevarno odpravo, da bi izpolnila starodavno nalogo svojih prednikov ter odkrila nekaj, kar je že od nekdaj iskala – lastno identiteto.. Vaiana na potovanju spozna nekoč močnega polboga Mauija.

Sobota, 10. 12. ob 19h: Božična žurka v pisarni (komedija)

bozicna-zZgodba filma spremlja upravo podjetja, ki skuša zato, da bi se izognilo zaprtju poslovalnice, pripraviti najboljšo božično zabavo vseh časov ter tako pritegniti potencialno stranko in s tem skleniti posel, ki bi njihovo podjetje postavil na noge. Zabava pa seveda kaj hitro ubere nepričakovano pot.

 

 Petek, 16. 12. ob 20h: PODZEMLJE: KRVAVE VOJNE (akcijski, grozljivka)

podzemlje-vojnePod vodstvom mogočnega Mariusa so likani močnejši kot kdajkoli prej, vampirji pa so na robu izumrtja. Selena, ki so jo izgnali iz vampirskega plemena, bo združila moči z novo, močno skupino ˗ s skrivnostnimi nordijskimi vampirji. Čas se izteka in morala se bo odločiti, ali naj se bori za stare ali za nove zaveznike v epskem končnem obračunu, po katerem morda nihče ne bo ostal živ.

 

Sobota, 17. 12. ob 10h: ANGRY BIRDS FILM (animirani, akcijski, komedija)

angry-komedijaEna najbolj popularnih igric zadnjih let Angry birds, bo julija 2016 ugledala luč tudi kot kinematografski projekt. Film, ki ga bosta režirala Fergal Reilly in Clay Kaytis, bo produkt partnerstva med ustvarjalci igrice, finskim podjetjem Rovio, in Sony studiem, razkrita pa so tudi že številna zvezdniška imena, ki bodo dala glas protagonistom, torej ptičkom.

 

S KOZJANSKO.INFO V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si ponujamo po 8 vstopnic za posamezno kino predstavo brezplačno.

Brezplačne vstopnice naročite tukaj:

kino_smarje_polovicka