Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gasilke PGD Buče se na ogled postavljajo na koledarju – naročite svojega, enega podarjamo


Članice Prostovoljnega gasilskega društva Buče so se za zbiranje prepotrebnih sredstev za novo gasilsko vozilo lotile preverjenega recepta – izdale so koledar s svojimi fotografijami, s čemer želijo prispevati k pomembnem nakupu.

Na Kozjansko.info vas vabimo, da jih čim več naročite (preverite, je vredno!), enega pa bomo v nagradni igri tudi podarili.

gasilke-buce-4“Smo članice A PGD Buče, ki smo se združile za prvo tekmovanje, Florjanovo, ki je bilo na Bučah. Želja, ki se je rodila na občnem zboru v marcu letos, je postala dejanje v aprilu, ko smo začele s prvimi vajami,” začenjajo predstavitev svojih aktivnosti.

In teh je bilo v iztekajočem se letu kar precej. V Podčetrtku so osvojile 3. mesto, udeležile so se članskega tekmovanja v Rogatcu ter nočnih tekmovanj v Šmarju pri Jelšah in v Pristavi. Sodelovale so tudi na gasilski vaji v Zagorju ter taktični vaji za članice v Mestinju.

Odlično vzdušje v ekipi jim je prineslo kar nekaj pokalov in dobrih rezultatov. “Cevarke: Nataša, Maja in Damjana; vodarki: Sandra in Mateja;  napadalke: Katja, Alenka, Natalija in Anja; strojnici: Silva in Rebeka, ter desetarka Nives smo ekipa polna elana in želje po novih odličjih,” pravijo ter poudarjajo vlogo mentorjev Antona Marcena in Petra Kunsta.

PGD Buče bo v 2017 praznovalo 90 let in ob prazniku bodo v namen predali novo gasilsko vozilo za moštvo (GVM1). Tovrsten nakup za majhno društvo seveda pomeni velik zalogaj, zato so se članice odločile izdati lasten koledar in tako pomagati pri zbiranju denarja.

Naročila za koledar zbirajo na mail: [email protected] .

gasilke-buce-2

POMAGAJTE ŠIRITI VEST V NAGRADNI IGRI NA FACEBOOKU

Da bi pomagali razširiti vest o zbiranju sredstev, skupaj s članicami PGD Buče na Facebooku pripravljamo nagradno igro, v kateri bomo en koledar z žrebom podarili nekomu, ki bo s pomočjo Facebooka to novico “všečkal” in “delil”. (kar pa ne pomeni, da ne smete kupiti tudi dodatnega :))

To lahko storite tudi s klikom na oba FB gumba spodaj, pomembno pa je, da v komentarju na novico na Facebooku vpišete, da ste jo všečkali in delili, saj drugače tega ne bomo vedeli.  Dobitnika koledarja bomo izžrebali med vsemi, ki boste to storili do konca letošnjega leta ter dobitnika objavili v tej novici in na Facebooku.

dotik-zdravja1