Vabimo na stand up komedijo Matjaža Javšnika Striptiz v Gorico pri Slivnici – vstopnice 32 % ceneje

4. 11. 2016 20:44

javsnik-striptizMatjaž Javšnik nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko tudi v svojem novem projektu Striptiz.

Tokrat na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti.

Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike.

Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

Da to drži se lahko prepričate sami – pridite, v soboto, 19. 11. 2016 ob 19. uri v Kulturni dom Gorica pri Slivnici. da ne boste ‘ favš’ tistim, ki se bodo med prvimi nasmejali do solz.

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE IN HIGIENO TELESA TER DUHA PRIPOROČA OGLED PREDSTAVE ZA KREPITEV TREBUšNIH MIšIC, RAZGIBANJE LEVE IN DESNE HEMISFERE IN PREPREČEVANJE ZAVISTI. OGLED PREDSTAVE JE DRUŽBENA ODGOVORNOST!

vstopnice lahko po predprodajni ceni naročite na:

www.1ka.si/striptiz ali 030 922 282.

S KOZJANSKO.INFO NA KOMEDIJO STRIPTIZ MATJAŽA JAVŠNIKA 32 % CENEJE

Na naši strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si 20 vstopnic za stand up komedijo Matjaža Javšnika Striptiz v Gorici pri Slivnici ponujamo 32 % ceneje.

Cenejše vstopnice lahko naročite tukaj:

vstopnice-javsnik-polsi

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 2,123 seconds.